Belátásgátló

Műnövény panelek

A műnövény panelek segítségvel könnyen alakíthat ki zöld falat. A panelek szélei egymásba pattinthatók, így nincs szükség szegecselésre, vagy klipszelésre.

Árnyékoló háló/napvitorla

Kertekben, homokozók, teraszok fölött könnyedén telepíthető Napvitorla és védőháló számos méretben érhető el webshopunkban.

Belátásgátló szalag

Fém rácsos kerítésekhez ajánlott befűzhető szalag különböző színekben rendelhető. 

Betekintés elleni hálók

Kerítésre szerelhető, műanyag tekercses háló, mely több színben, magasságban és hosszúságban rendelhető.

erkély takaró

Modern, poliészter bevonatú belátásgátló molinók, illetve műnövény tekercsek, melyeket első sorban erkélyekre, teraszokra ajánlunk.

műsövény

Zöld, tarka és zöld-barna színösszetételű műsövények több méretben rendelhetők. 

Védje meg családja nyugalmát a kíváncsiskodó szemek elől. Esztétikus belátásgátlók széles választéka várja üzleteinkben és webshopunkban.

Felgyorsult világunkban a nyugalom ritka kincs, és a magánéletünk védelme egyre fontosabbá válik. Szeretnénk kiülni az udvarunkra élvezni a kert szépségeit, vagy egy szál bikiniben napozni, esetleg az a fontos, hogy az udvarunk gyermekeink biztonságos játszótere lehessen. Minden célunkat megnehezítheti, ha az utca forgalma vagy a szomszédunk árgus pillantási követnek minket.

Nem kell azonban lecserélni a kerítést egy zártabb típusra és arra sem várni, hogy esetleg egy sövény kellő magasságra nőjön. Válasszon egyszerűen telepíthető belátásgátlóink közül. Kerítés árnyékoló hálóink vagyis belátásgátló hálóink egyszerűen gyorskötözővel rögzíthetők bármilyen kerítésre. Műsövényeink megjelenése a valódi sövényt idézi meg. Kerítésbe fűzhető belátásgátló szalagjaink nagyon népszerűek. Akár mintát is kialakíthat a kerítésébe, sorosan illeszkedik, így nem tépázza meg a szél, esztétikus és mellesleg kiváló áron vásárolhatja meg nálunk.

Válogasson műanyag kerítés elemeink közül ízlése szerint. Nálunk biztosan megtalálja számításait.