TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Ecoflex befűzhető műanyag szalag

10 490 Ft-tól

13 199 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

Termékismertető:

Leírás: Az Ecoflex 2D és 3D típusú fémkerítés elemekbe fűzhető műanyag szalaggal teljes és részleges átlátásgátlás is megoldható, tetszés szerint variálható. Tetszetős, átláthatatlan vagy részben átlátható felületeket tudunk létrehozni vele. Nem csak a befűzés mintájával, hanem a csíkok színének váltogatásával látványos felületeket hozhatunk létre.

Méret: 190 mm széles, 35.000 mm hosszú

Szín: szürke, antracit, zöld

Telepítés: Bárki számára könnyen telepíthető. Először a szalagot feldaraboljuk a megfelelő méretre úgy, hogy a tábla első és utolsó függőleges pálcájára vissza tudjuk hajtani. Ezután kezdődhet a befűzés majd a végek rögzítése. Ha végeket Bridfix műanyag gyorskötözővel rögzítjük, akkor a csíkot ráhajtjuk a fém pálcára és két lyukat fúrunk bele a két szélétől 2-3 centiméterre. Ezeken a lyukakon átfűzzük a gyorskötözőket és feszesre húzzuk azokat. A túllógó végeit pedig levágjuk. A csomagban lévő zárósínnel még ennél is egyszerűbb lezári, mert csak fel kell húzni, az utolsó huzalra a szalag végét odafogva.

Zárósín: 20 db zárósín jár a csomaghoz. Plusz zárósín ITT rendelhető