TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

GreenStar műsövény

11 490 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

Termékismertető:

Leírás: A Greenstar műsövény zöld és tarka színben kapható. A tarka színű termékben a világos és közepes árnyalatú zöld szálak azonos arányban váltakoznak, így még természetesebb hatást kelt. Az összkép olyan. mint egy élő növény friss és régebbi leveleinket váltakozása. A Greenstar 95%-os átlátásgátlást biztosít. Műanyag tasakban összetekerve szállítjuk.

A műsövényben nem bújnak meg a rovarok mint az élő sövényben. Könnyen rögzíthető, nem igényel karbantartást, UV stabil és színtartó. Tartó fémszálakkal szerelt, melyek végei visszahajlítottak a sérülések elkerülése érdekében. Szélellenállása közepes, legtöbb esetben nem igényel külön kerítés vagy terasz oszlop erősítést.

Magasság: 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 1800 mm, 2000 mm

Hosszúság: 3.000 mm

Anyaga: műanyag szálak fém drótszálba tekerve

Színe: tarka (sötét- és világoszöld szálakból), zöld

Átlátásgátlás: 95 %

Sűrűsége: Műsövény szálak 3 mm szélesek. 1 m hosszon 36 szál.

Gyártó: Sunwing

Vágása: Lemezvágó ollóval mind hossz mind szélesség irányban lehetséges.

Rögzítése kötöző dróttal vagy bridfix rögzítőkkel meglevő korlátra, kerítésre házilag is könnyen kivitelezhető.

A műsövény belátásgátlása, mint a normál növény esetében is nem 100%-os. Ha teljes belátásgátlást szeretnénk megvalósítani, a termék alá helyezzünk belátáságátló hálót, mint az Extranet (80%)Ecoflex (85%), Totaltex (95%) termékek.