TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

további
bejegyzéseink

Ipari kerítés gazdaságosan

Ügyfeleink gyakran keresnek meg minket azzal, hogy céges telephely leválasztására keresnek stabil, erős és megfizethető kerítésrendszert. A mi válaszunk erre a Krypton3D termékcsalád. Íme egy remek példa rá!

2024.04.24

fém projektbemutató

Kutya a kertben- gépjármű beálló lekerítés és kennel

Kerten belüli kerítés, biztonság önnek és háziállatának. Íme egy remek megvalósítás.

2024.04.24

fém projektbemutató állatok

Ilyen volt! Ilyen lett!- Szomszéd telek leválasztása Krypton 3D55 kerítéssel

Szomszédot sajnos nem választhatunk, kerítést és belátásgátlót azonban igen! Ügyfelünk megelégelte, hogy szeretettel gondozott kertje látványát elcsúfítja a szomszéd romos terasza. Mivel sajnos a tulajdonosnak nem volt szándéka a közeljövőben ezen változ

2024.04.23

fém projektbemutató

Minden, amit az alumínium kerítésekről tudni kell

Beszéljünk egy kicsit az alumínium léckerítésekről! Igaz, hogy teljesen gondozásmentes, nagyon sokoldalú, és könnyen telepíthető? Ez lenne a legjobb választás, ha kerítést szeretne? Mindez hihetetlenül jól hangzik, ugye? Most mutatunk néhány szempontot, a

2024.04.22

alumínium

A nagy fém kerítés összehasonlítás

Új kerítésünk kiválasztása mindig nagy döntés, hiszen szeretnénk egy tartós, biztonságos, esztétikus megoldást a lehető legjobb áron. Milyen lehetőségeink vannak, ha fém kerítést szeretnék választani? Tudjon meg mindent, hogy jó döntést hozhasson.

2024.04.05

fém összehasonlítás

Tervezzük meg virágágyásainkat!

Azoknak, aki csak most kezdik a tervezését, szeretnénk pár tippel segítségére lenni, hogy minél egyszerűebben kialakíthassák ágyásaikat és megalkothassák álmaik kertjét.

2024.04.02

kert

5+1 ok, hogy önnek is szüksége van pergolára

Mi az a pergola, miért olyan népszerű és miért van önnek is szüksége pergolára? Olvassa el cikkünket, melyben mindenre kitérünk.

2024.03.26

ajánló

Mi a legegyszerűbb módja a kerítés magasításának?

Sok okból dönthet valaki úgy, hogy itt az ideje a magasabb kerítésnek.  A kerítés cseréje helyett  ilyenkor a legegyszerűbb a kerítés magasítását megoldani, ami egyáltalán nem is annyira bonyolult. Mutatjuk, hogyan csinálhatja.

2024.03.11

fém fa

5 ok, hogy önnek is szüksége van ágyásszegélyre

Az ágyásszegélyek rendszeres használatának számos előnye van a kerttervezés és -karbantartás szempontjából. Ezek nemcsak megszépítik az udvart, hanem rendszerezik és védelmet nyújtanak az ágyásoknak. Íme tehát öt meggyőző érv az ágyásszegély mellett.

2024.03.04

kert

Miért jobb az acél kerítés, mint a téglafal?

Szüksége lenne új kerítésre, de még csak keresgél? Akkor előbb utóbb biztosan felmerül a téglafal és a fém rácsos kerítéstábla ötlete is. Ne kutasson tovább a leírások között! Most tisztázzuk önnek, miért is jobb az acél rácsos kerítés.

2024.02.21

fém