Blog

HOGYAN SZINTEREZÜNK- Egyedi színű kerítések a Kerítésrendszerektől

Ha unja már a megszokott színeket és valami különlegesre vágyik, vagy szeretné, ha az üzlete kerítése passzolna a cége arculatához, lehetősége van kapuk és kerítések szintereztetésére is. 


2023.12.01


Hogyan gyártunk egyedi kaput

Van az úgy, hogy a sztenderd termékek nem felelnek meg az igényeinknek. Kapu esetében is lehet számos egyedi eset, amire egyedi termék kell. Szerencsére szinte mindenre van megoldás. Tájékozódjon egyedi kapujainkról.


2023.11.17


Íves gabion projektbemutató

Ismét bemutatunk egy egyedi gabion projektet. Ügyfelünk sajátos igényére sajátos megoldást talált. Íves gabiont alkotott nem íves táblákból, a fő cél pedig a biztonság volt.


2023.11.10


5 tennivaló a kertben novemberben

A tél közeledtével könnyen gondolhatja, hogy végre megszabadul a kerti teendőktől. Valóban ilyenkor már jóval kevesebb a munka a kertben, azonban még mindig van amit megtehet, hogy tavasszal kevesebb dolga legyen.


2023.11.06


4 izgalmas ötlet az egyedi alumínium kerítéshez

Az alumínium kerítéslécekből nem csak modern és időjárásálló kerítést építhetünk, de a különböző formák és színek variálásával izgalmas megoldásokat valósíthatunk meg. 


2023.10.20


Fa kerítés lejtős terepen?

A kerítés építése lejtőn sok kérdést vet fel, ha még nincs tapasztalata, de mi segítünk a megválaszolásukkal.

fa

2023.09.29


Az alumínium kerítés előnyei

Ha ön kerítést keres és a kovácsoltvas vagy a fa kerítésen gondolkodik, önnek biztosan első számú szempont a külalak, viszont e két anyag sok gondozást igényel, ezért olvassa el, miért érdemes alumínium kerítést választania, hátha meggyőzzük.


2023.09.21


GABION PADOK-MIÉRT ÉS MILYET VÁLASSZUNK

Ha egyedi kültéri bútort keres, a gabion nagyon jó választás lehet, mert nem csak sajátos, egyedülálló stílusúak, de rendkívül tartósak is.


2023.09.07


A WPC kerítések karbantartása

Bár a WPC egy gondozásmentes anyag, így is tudunk tenni azért, hogy minél tovább esztétikus maradjon. Ha WPC kerítsése van vagy szeretne,ezeket a pontokat vegye sorra.

wpc

2023.09.01


Mire való a kutyakennel?

Ügyfeleink visszajelzéséből is tudjuk, hogy sokan aggódnak azért, hogy az állattartók megfelelő körülmények között tartják-e a kutyákat. Szeretnék ehhez minden segítséget megadni nem csak kutyakennel szettjeinkkel, de hasznos információkkal is.


2023.08.25


Használható-e a WPC kerítésdeszka fali burkolatként?

WPC padló, kerítés, falburkolat? Mi a különbség? Felcserélhetők? Segítünk.


2023.08.04


Fonott kerítés - jellemzők, típusok és összeszerelés

Fonott kerítéseken elsősorban a vesszőkből DIY módon előállított kerítéseket értünk. Miért jó választás? Milyen lehetőségeink vannak?

DIY

2023.07.26


3D gabion pro és kontra

A 3D gabion a leggazdaságosabb gabion típus, de nem ez az egyetlen előnye. Ha gabiont szeretne ezt a cikket mindenképpen olvassa el.


2023.07.14


Növényajánló kerítés helyett

Tudjuk, hogy a kertészet kedvelőinek nagyon fontos lehet, hogy amire csak lehet természetbarát megoldást válasszanak. Hiszünk benne, hogy cikkeinket is ilyen emberek olvassák, ezért indítottuk el növényajánló sorozatunkat.


2023.07.06


Egy tökéletes oldalkerítés

Ha szeretné tudni, milyen egy tökéletes oldalkerítés, kattintson, és mi megmutatjuk, milyet érdemes választania.


2023.06.30


Hogyan lehet felkészülni a nyári viharokra

Nincs nyár nyári vihar nélkül. Ha hosszú életű kerítést szeretnénk, erre mindenképp fel kell készülnünk.


2023.06.22


Tolókapu vagy szárnyaskapu? Melyiket válasszam?

A legtöbben a forma esztétikája alapján választanak kaput is. Bár nem elhanyagolható szempont, azért van még pár fontos tényező, amit át kell gondolni kapuvásárlás előtt. Hogy mik ezek? Segítünk.


2023.06.13


Milyen járművel, milyen kerítést tudok szállítani?

Sok ügyfelünk választ személyes átvételt még nagyobb rendelés esetében is. Azonban sok esetben a jármű nem megfelelő. Hogy ne jöjjön hiába, segítünk abban, milyen járművel, milyen termékeket tud hazaszállítani.


2023.06.09


Virágzó növény ajánló kerítéstakarásra

Ügyfeleink gyakran keresnek meg minket azzal, hogy olyan termékeket keresnek, amik megbízható és dekoratív belátásgátlást biztosítanak. Bár számos megoldás létezik, a természetnél semmi sem szebb. Ezért ajánlunk most növényeket.


2023.06.02


Milyen lehetőségeink vannak, ha nem akarunk kerítést betonozni?

A kerítés betonozás sokszor több idő és fáradtság, mint a táblák felrakása. Ezért megértjük azon ügyfeleinket, akik ha lehet elkerülnék ezeket a munkálatokat. Segítünk is abban, hogyan tegyék.


2023.05.26


Hogyan telepítsünk nedves talajra?

Ezekben az esős napokban, talán önnek is hasznos lehet tudni, hogyan telepíthet kerítést nedves talajra. Mutatjuk.


2023.05.19


Hogyan készítsük elő a területet a kerítés beépítésére?

Vannak feladatok, amiket a tulajdonosnak el kell végeznie a kerítés telepítés előtt. Tájékozódjon, mert ezzel nagyon sok időt és fáradtságot spórolhat meg.


2023.05.12


A terasz kerítései

Egy szép terasz valódi dísze lehet egy otthonnak. Kényelmes és pihentető kültéri teret biztosítanak, ahol élvezheti a friss levegőt és a napsütést. A biztonság azonban mindig a legfontosabb, és a teraszkorlátok fontos szerepet játszanak abban, hogy a terasz mindenki számára biztonságos legyen. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk a teraszkorlátokat, és azt, hogy miért olyan fontosak.


2023.05.05


Kapu rendezése- Jobbos vagy balos kapu?

A kapu telepítése sok fontos döntés meghozását kívánja. Ezek egyesek számára triviálisnak tűnhetnek, de a tulajdonos számára ezek a kérdések gyakran komoly dilemmát jelenthetnek. Hogy jobbos vagy balos kaput válasszon-e arra most választ adunk.


2023.04.28


Mik a kerítéstelepítők feladatai pontosan

Ha egy szép, és jól funkcionáló kerítésre van szüksége, nem elég csak a megfelelő típus kiválasztására ügyelnie, hanem arra is, hogy a kerítés szakszerűen telepítsék. Ha biztosra szeretne menni, legjobb ha szakembereket bíz meg a szereléssel. 


2023.04.21


Fém kerítések felújítása

Ha elhanyagoljuk  fém kerítéseinket, elcsúfítja a telkünket és még az is lehet, hogy nem látja el feladatát és veszélyessé is válik. A felújítás azonban sokat javíthat az állapotán. 


2023.04.15


Kerítéssel a vadállatok ellen

A kertéjbe tévedő állatok önnél is lelegelik a friss hajtásokat, zöldségeket és gyümölcsöket? Természetesen mindenki bosszankodna az ön helyében. Mit tehet? Segítünk.


2023.04.11


Milyen közel telepíthetek kerítést a szomszédhoz?

Mik a kerítés építésének a jogi keretei. Kinek, hová és milyen kerítést kell vagy szabad építenie. Ebben leszünk a segítségére.


2023.03.31


KÚSZÓNÖVÉNYEK A KERÍTÉSEN-MIRE FIGYELJEN

A kúszónövényekkel borított kerítések klasszikusak és csodálatosak. De nem csak szépek, hanem remek belátásgátlók, hangszigetelők és az udvar kellemesebb klímájához is hozzájárulnak.


2023.03.24


Egyedi vagy előregyártott kerítést vásároljak?

Ha saját kerítés vásárlását fontolgatja, biztosan vannak már elképzelései. Minden típusból azonban találhatunk előregyártott termékeket és építhetünk vagy építtethetünk magunk is. Hogy melyik a jó választás, azt önnek kell eldöntenie, de segítünk benne.


2023.03.17


Tippek és trükkök az újrahasznosított fa használatához

Számunkra nagyon fontos az újrahasznosítás,de mielőtt fa anyagot hazsnálna újra, van ár tipp, amivel fontos szembesülnie.


2023.03.10


Milyen területekre érdemes kerítést telepíteni

Egy kerítést sokat adhat a lakástulajdonosoknak. Biztonságban tartja a gyerekeket és a háziállatokat, megvéd a betörőktől, esztétikussá teszi a birtokát és növeli ingatlana értékét. De miylen területekre érdmes telepíteni, hogy 100%-ig élvezzük az előnyeit? Mutatjuk.


2023.03.03


5 ok amiért neked is kell fém virágláda

Új termékek érkeztek webshopunkba. Fa virágládáink mellett mostantól fém virágládákat is kínálunk.


2023.02.28


Jó nekem az osztott sínes kerítés?

Az osztott sínes kerítés kiváló természetes megoldás azok számára, akik valami egyszerűre és hatékonyra vágynak. Sok ember ezért kedveli őket, azonban nem valók bárhová. Ha ön is ilyen kerítést szeretne ezt a cikket mindenképp olvassa el.


2023.02.16


Milyen kerítések voltak népszerűek 2022-ben

Ezek a trendek uralták a kerítéspiacot 2022-ben, érdemes önnek is ezeket megfontolni, hiszen a népszerűség, sokszor ésszerűséget is jelent.


2023.02.10


Bérlőként milyen kerítéseket vegyek fontolóra

A kerítés növelik a biztonságunkat, vagy a ház vonzerejét, megvédi a gyerekeinket és háziállatainkat. Ha ön olyan lakó, aki csak bérel egy otthont vagy üzletet, ami nincs körül határolva, még akkor is vegye fontolóra a kerítés vásárlást, vagy bérlést, ha biztosan tudja, hogy nem fog hosszú évtizedekig itt tartózkodni.


2023.02.03


A fából készült kerítések előnyei

Kerítést keres? Ha elmenne a fa kerítéstáblák mellett, mert nem bízik abban, hogy jó választás lenne, és inkább hajlik a az egyszerű de nagyszerű fém táblák felé, szánjon egy percet arra, hogy meggyőzzük a fa táblák előnyeiről. Hátha enélkül kihagyna egy nagyon jó döntést.


2023.01.27


Alumínium vagy acél kerítés? Melyik a jobb választás?

Fém kerítéseink között találhat acél és alumínium kerítést is. De melyik a legjobb választás? Segítünk.


2023.01.20


Vadháló előnyei

A vadhálót mezőgazdasági és erdős területek elkerítésére használják, de akár hasznát vehetjük a házunk körül is. Mielőtt telejsen kizárná, hogy emelett döntsön, nézze meg, milyen előnyökkel rendelkezik.


2022.12.17


Műemlék és gabion

A gabion számos pozitív tulajdonságának köszönhetően remek lehetőséget nyújt műemlék épületek kiegészítésére. Hoztunk is erre egy gyönyőrű példát.


2022.12.09


Négy intézkedés, amellyel növelheti otthona biztonságát

 Általában a megfelelően kiválasztott kerítés már elegendő lehet az szeretteinek megóvására és a károk elkerülésére, de még ezen felül is vannak olyan intézkedések, amelyekkel növelheti a biztonságérzetért. 


2022.12.02


Mobilkerítés biztonságos rögzítése

Erős szél esetén az ideiglenes kerítéspanelek – ha nem megfelelően rögzítettük őket – veszélyessé válhatnak, mert kidőlhetnek, így pedig sérüléseket okozhatnak a dolgozóknak vagy a járókelőknek. A balesetek elkerülése és a kerítések megrongálódásának elkerülése érdekében elengedhetetlenek a megfelelő rögzítők szakszerű használata. De térjünk is rá arra, hogyan lehet ezt kivitelezni.


2022.11.25


Milyen a jó karám kerítés?

Mielőtt karámkerítést építene, ezt a cikket mindenképp olvassa el.


2022.11.18


Erkélytakarás- képajánló

Már közeleg a tél, és talán már nincs is kedve sehová elutazni, de ne mondjuk le még az utolsó napsugarakról. Foglalkozzunk most kicsit az erkélyekkel.


2022.11.11


Öt lépés a viharkár felmérésére

Változó hogy melyik kerítés anyag, melyik területen milyen figyelmet igényel, ezért azt javasoljuk, hogy legalább a viharok után ellenőrizzük amihez most öt tippet adjuk.


2022.11.04


Drótháló vagy fém panelkerítés- Melyiket válasszam?

Sorozatunkkal, melyben kettő vagy több terméket hasonlítunk össze az a célunk, hogy megkönnyítsük a választást. Most a drótkerítéseket és a fém rácsos paneleket hasonlítjuk össze. 


2022.10.28


Hogyan óvja magánéletét a kertjében is

Túlzsúfolt városrészben él? A szomszédok miatt nehezen talál időt arra, hogy szórakozzon és pihenjen a saját kertjében? Adunk pár tippet, hogyan óvhatja meg mégis magánéletét!


2022.10.21


Legjobb kerítések sportpályákhoz

Kevesen gondolják, hogy csapatjátékokhoz, úgy, mint a foci vagy a kosárlabda nem csak a megfelelő nagyságú és kialakítású pálya, és az eszközök kellenek, hanem a megfelelő kerítés is. De milyen kerítés? Segítünk.


2022.10.14


Fa kerítések és a vízkár-Hogyan tehetünk ellene?

A fa táblák különösen érzékenyek a nedvességre, melytől megindul a korhadás. Hogyan tehetünk ellene? Segítünk


2022.10.07


Tippek trükkök gabionhoz

A kövekkel töltött boxok, azaz gabionokkal Magyarországon még mindig kevés udvaron találkozhatunk, pedig számos remek tulajdonsága van. 


2022.09.30


A fém kerítések további 4 előnye

Korábbi cikkünkben például összeszedtünk négy okot a fém kerítés mellett. Azonban itt még nincs vége, ugyanis újból felsorolunk pár jó tulajdonságot, amiért érdemes ezt a típust választani.


2022.09.23


A fém kerítések 4 előnye

Ha új kerítésre van szüksége, a megfelelő anyag kiválasztása nagyon fontos. Érdemes tudni, hogy egy-egy anyagnak mi az előnyei és mik a hátrányai. . Itt az ideje, hogy beszéljünk a fém rácsos kerítésekről.


2022.09.16


A tekercses kerítés előnyei

Nem ajánljuk sűrűn, mivel a legtöbb esetben egy kis ráfordítással fém rácsos kerítést is vásárolhatunk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a tekercses kerítés teljesen rossz választás lenne, ugyanis a drótkerítésnek is megvannak a maga előnyei. Tehát mikor és miért válasszunk tekercses kerítést? Megmondjuk.


2022.09.09


DIY kerítés előnyei

Manapság nagyon népszerűek a DIY (csináld magad) megoldások. De vajon tényleg megéri?

DIY

2022.09.02


A legfontosabb jelek, hogy a teraszpadlót ki kell cserélni

A terasz tökéletes hely lehet arra, hogy feltöltődj egy szórakoztató könyvet olvasgatva, vagy a családoddal tölts közös időd, esetleg szervezz ide egy beszélgetős délutánt a barátaiddal. Azonban arra is nagyon fontos odafigyelni, hoyg ez a hely biztonságos legyen.


2022.08.26


DIY pergola - Megéri?

Sokkal vonzóbbá szeretné tenni kertjét vagy udvarát? A pergola remek választás. De milyen pergolát válasszon? Segítünk.

DIY

2022.08.22


A fából készült kerítés fő elemei

Miből épül fel a fa kerítés, és miylen típusok közül választhatunk? Segítünk.

fa

2022.08.12


Gyakori kérdések

ÁSZF-ünkben igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni. Vannak azonban olyan kérdések, amikkel nagyon gyakran találkozunk. Mivel ezek a leggyakrabban felmerülő kérdések és problémák, összeszedtük ezeket, hogy ezzel is segítsük vásárlóinkat eligazodni nálunk.


2022.08.05


5 ok, hogy profira bízza a telepítést

Mielőtt végleg eldönti, hogy DIY megoldást választ fontolja meg az alábbi okokat is, miért érdemes a profi telepítés mellett döntenie.


2022.07.29


Nyuszikifutó készítése 5 egyszerű lépésben!

Szerettünk volna egy nagyon aranyos kis nyuszinak egy kifutót készíteni. Átnéztük készleteinket, és rájöttünk, hogyan tudnánk a legegyszerűbben kivitelezni. Meg is mutatjuk.

DIY

2022.07.27


Ne kövesd el ezeket a barkácsolási hibákat

Ha DIY megoldást választ, több olyan hibát is elkövethet, ami nagyban megnehezíti a munkáját. Ezeket a buktatókat érdemes még a telepítés előtt számba venni, hogy elkerülhessük. Ebben leszünk most segítségére


2022.07.22


Örökzöld kerti dekoráció készítése

Mi kell egy mindig zöld, gyönyörűen nyírt sövényhez? Cégünk munkatársai készítettek egy csábító dekorációt, amivel ön is feldobhatja a bejáratot vagy a kerti partikat.

DIY

2022.07.18


Plusz kapu beszerelése utólag

Elrontottuk a tervezést és szükség van még egy kapura? Kattintson.


2022.07.15


A medencekerítés előnyei

Bár egyszerű és kényelmes módja annak, hogy otthon hűsöljön, a medencék bizonyos biztonsági kockázatokat is jelentenek, melyre tökéletes megoldás a medencekerítés.


2022.07.08


Hogyan árnyékoljunk a nagy hőségben- Öt egyszerű ötlet

Hiába szeretünk a jó időben kint lenni a kertben, a kánikulában nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne kapjunk napszúrást, vagy ne égessük bőrünket a tűző napon. 


2022.07.01


Különleges kapuk-Árak és anyagok

A kapuk nem csak funkciójukat tekintve nagyon fontos részei a kerítésrendszerünknek, hanem lehet a leglátványosabb pontja is. Ebben a cikkben a legkülönlegesebb kapuinkat ajánljuk és azt is elmondjuk mik a hátrányai.


2022.06.24


Krypton 2D táblás kerítés 7 előnye

Krypton 2D a Gyöngyike Óvodánál esettanulmány


2022.06.17


Nyomáskezelt fa- Mit jelent pontosan?

A vásárló sokszor azzal találkozik, hogy ez a termék „magas nyomáson telitett, gombaölő szerrel kezelt.” Mit jelent ez és miben befolyásolja a termék gondozását? Érdemes-e ilyen terméket vásárolni?

fa

2022.06.10


Miért válassza a WPC-t a fa vagy fém táblás kerítés helyett?

Mik a WPC deszkaerítés előnyei, miért válasszuk ezt a terméket? Segítünk.


2022.06.03


Bemutatjuk a WPC rombusz deszkát

Miért érdemes wpc rombusz dezskát választani? Mutatjuk mit érdemes tudni róla.


2022.05.27


Bejárati kapuk előnyei hátrányai

A megfelelő kerítés kiválasztásánál érdemes nem csak a kerítéstáblákra gondolni, hanem a bejáratikapukra is. De mire is figyeljünk?


2022.05.20


Szép kerítések- Összehasonlítás

Ebben a cikkünkben sorra vesszük a legszebb kerítéseinket és elmondjuk miért és kinek érdemes ezeket választania.


2022.05.13


5 tipp az előkerítés kiválasztásához

Ha előkerítésre van szüksége, az alábbi tippeket mindenképpen érdemes megfontolnia.


2022.05.06


Javítás vagy csere?

Ha kinéz az udvarára és egy sérült, megereszkedett, kopott kerítést lát, akkor ez a cikk önnek szól. Mikor elegendő a javítás, és mellyek azok az esetek, amikor szükséges a teljes kerítés cseréje? 


2022.04.29


Kerítéslábazatok- beton, gabion stb

A kerítés lábazatok funkciója sokrétű és a típusok is változatosak. Segítünk kicist a választásban.


2022.04.22


Miért építsen fa teraszt?

Talán magyarázni sem kell miért jó egy terasz, de ha még nem gondolkozott az építésén, hagyja hogy meggyőzzük!


2022.04.08


Kerítésvásárlás laikusként? Segítünk

Laikusként sokszor nehéz lehet kerítést választani. Segítünk.


2022.04.01


Miben különbözik a lakossági és az ipari kerítés?

Ha a biztonsága az első, akkor mind az otthonának, mind a vállalkozásának kerítésre van szüksége. Mindkét területen sok tényezőt figyelembe kell venni, ha kerítést választunk. Ezeket fogjuk most sorra venni.


2022.03.25


Útmutató tavaszi kertészkedéshez

Most már igazán itt van anyakunkon a tavasz nekiláthatunk a kerti munkálatoknak. De mik azok, amivel érdemes kezdeni? Most ebben igyekszünk segíteni önnek egy rövid listával.


2022.03.18


Milyen elváltozásokat tapasztalhat új fakerítésén

A fa anyagú termékek könnyebben reagálnak a hőre és a nedvességre, ezért nem lesznek egyformák. Az alábbi elváltozások nem hibák, és nincs miért megijedni, ha tapasztalja őket az új kerítésén.

fa

2022.03.11


Korlátajánló

Célunk, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, amik sokoldalúak, és minél több ügyfelünk számára minél több igényre megfelelők legyenek. Most sorra vesszük, milyen termékeink közül választhat az, aki korlátot keres.


2022.03.04


Hogyan teremtsünk megnyugtató légkört a kerítésen belül?

Korábban írtunk arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a kerítéséből, de ha abból már kihoztuk a maximumot, miért állnánk meg itt? Hozza ki a legtöbbet az udvarából is! 


2022.02.25


Kerítésmagasítás- Mikor és hogyan

Kerítésmagasításra több esetben is szükségünk lehet, és ennek megfelően több megoldás is létezik. Mutatunk is 3 megoldást. Kattintson.


2022.02.18


WPC kerítés- Melyiket válasszam?

Webshopunkban már két típusú wpc deszka közül is választhat. De melyik az, ami önnek a legmegfelelőbb. Ehhez kicsit rá kell látni a telepítés módjára. Segítünk!


2022.02.11


Gabion beltéren-3 tipp

A gabion sokoldalúságat természetese beltéren is kihasználhatjuk. Ráadásul nem csak dekorációként értékes, hanem hasznos funkciókat is adhatunk neki.


2022.02.04


Miért használjunk oszloptartót?

Ha fa kerítés építését tervezi, mindenképpen olvassa el alábbi cikkünket, amiben választ adunk arra, miért van önnek is szüksége oszloptartóra.


2022.01.28


4 projekt, amit ne halogasson tovább

Még mielőtt igazán jó idő lesz, ezeket a projekteket mindenképp végezze el, hogy igazán kiélvezhesse a kertjét.


2022.01.21


Műsövény karácsonyi díszítés

A karácsonyi díszítéshez ajánlunk három terméket, amiből gyönyörű dekort tud varácsonyi. Kattintoson.


2021.12.17


Kerítés télen: szabadság a kutyáknak, kényelem Önnek

Ha ön is egy (vagy több) kutyával él együtt, olvassa el alábbi cikkünket, hogy megtudja, miért érdemes körbekeríteni az udvart.


2021.12.10


Hulladékkezelés: Mit kezdjünk a lebontott kerítéssel

Mielőtt új kerítést telepítünk, sok esetben el kell bontani a régit. De mit kezdjünk a régivel. Segítünk.


2021.12.03


Karácsonyi vásárok elkerítése

Mielőtt téli szünetre mennénk ajánlunk pár kerítést a karácsonyi vásárok, jégkorcsolyapályák, magánrendezvények elhatárolására.


2021.11.26


Mit jelent az ipari kerítés és mikor van rá szükség?

Az ipari kerítés védi a céges üzleteket, telephelyeket az illetéktelen hozzáféréstől. Ennek eredményeként a kerítésnek számos kritériumnak kell megfelelnie ahhoz, hogy betölthesse az ipari kerítés funkcióját.


2021.11.19


Szüksége van-e oszlopsapkára?

Mire jó az oszlopsapka, és szüksége van-e rá, ha csak a kerítés funkciója fontos Önnek? Igen! El is mondjuk, hogy miért.


2021.11.12


Milyen hatással van a covid a kerítésiparra

Azok, akik éppen építkeznek vagy felújítanak, gyakran találkozhattak azzal a jelenséggel, hogy a fa és fém anyagok ára jelentősen megemelkedett, vagy a forgalmazók hiánnyal küszködnek. Mik az okai ennek és mit tehetünk?


2021.11.08


5 tipp a szemetes ízléses elrejtésére

Szemetes természetesen minden ház körül megtalálható. Adunk pár tippet, hogy építheti be úgy a kerítjébe, hogy ne csak szükséges legyen, hanem dekoratív is.


2021.10.29


Olcsó kerítések- Összehasonítás

Ha a legolcsóbb kerítést keresi, segítünk melyiket válassza.


2021.10.22


Milyen legyen az oldalkerítés: 5 fontos tipp

Az oldalsó kerítés sokféle lehet, de jó és praktikus csak kevés. Hogy Ön a lehető legjobb kerítést válassza, ajánlunk 5 fontos pontot, amin érdemes elgondolkodnia.


2021.10.15


A panel kerítés előnyei és hátrányai

Jó tulajdonságai ellenére a panelkerítés még sem mindenkinek ideális választás. Fém táblás kerítés vásárlása előtt mindenképpen olvassa el szempontjainkat.


2021.10.08


Belátásgátló termékek- Összehasonlítás

Magánterületünkről egyre inkább szeretnénk kizárni a zavaró zajokat, látványt és a kíváncsiskodó tekintetetek. Azonban érdemes ismerni egyrészt az igényeinket, másrészt a lehetőségeinket, hogy a megfelelő terméket válasszuk belátásgátlóként.


2021.10.01


Játszótér - hogyan kell megfelelően biztosítani a területet?

Hogyan hozhat létre biztonságos környezetet a gyermekek számára a játékhoz? Kattintson és megtudhatja, miért hasznos a játszóterek körbekerítése és miylen terméket érdemes választania.


2021.09.24


Hogyan befolyásolhatja az időjárás a kerítés választását?

Olyan kerítést keres, amely ellenáll a magyarországi szélsőséges éghajlatnak? Télen a fagyokat kell jól bírni, nyáron a száraz hőséget, és még nem beszéltünk a viharokról, esőről, erős szelekről. Mai ajánlókból megtudhatja, mit érdemes választania.


2021.09.17


Milyen távolságra ültessünk a kerítéstől?

Ha elkészültünk a kerítés telepítésével, itt az ideje a növények ültetésének. Azonban hogy a kerítés se károsodjon, a szomszédot se zavarjuk és a növény is megfelelően fejlődhessen, jó tudni, mit milyen távolságra ültethetünk a kerítéstől. Ehhez adunk egy kis segítséget.


2021.09.10


5 ok a teljesen zárt kerítés mellett

Akár a külvárosban, akár egy forgalmas környéken él, jó, ha van egy kertünk, amiben élvezhetjük otthonunk nyugalmát és kényelmét. Ennek biztosítására pedig legjobb választás a teljesen zárt kerítés.


2021.09.03


Lehetnek-e jók az olcsó panelkerítések?

Ha panelkerítést keresünk, azt láthatjuk, hogy a piacon nagyon változatos árakon találunk termékeket. Mi okozza ezeket az árkülönbségeket és mire figyeljünk, hoyg ne válasszunk rossz minőségű terméket? Erre válaszolunk ebben a cikkben.


2021.08.27


Gyermekbiztos kerítés: a legjobb tippek és trükkök

Ha gyermekbiztossá szeretné tenni kertjét, akkor a kerítés helyes megválasztására és a kert egyéb tulajdonságaira is figyelnie kell. Szeretnénk ehhez mi is segítséget adni Önnek, ezért listába szedtük, amit érdemes figyelmbe venni, és mg megfelelő kerítést is ajánlunk.


2021.08.13


Dupla drótháló kerítés kontra díszkerítés

A klasszikus dupla dróthálóból készült, vagy másnéven 2D kerítés és a dekoratív kerítés nagyjából hasonlóak. De miben különbözik a két kerítés? És Önnek melyik ajánlott? 


2021.08.06


Növényajánló: milyen virágokat futtathat a kerítésére

Ha szeretne egy egyszerű megoldást találni udvara vonzerejének fokozására, érdemes megfontolni bizonyos növények ültetését. Ebben a cikkben 5 növényt ajánlunk.


2021.07.30


Zajvédelem: 3 tipp a kert békéjéhez

A zajvédelem napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik. Ennek számos oka van. Ha saját ingatlan vagy üzlete van, akkor már biztosan foglalkozott a zajvédelem témájával.


2021.07.23


Jószomszéd kerítésajánló

Mai cikkünkben igyekszünk olyan kerítéseket ajánlani, ami jó választás lehet oldalsó kerítésnek és azt is részletezni fogjuk, hogy miért.
Ha most keres a szomszéddal közös kerítést, akkor mindenképpen olvasson tovább.


2021.07.16


Hogyan növeli a kerítése felújításával ingatlana értékét?

Ha eladás előtt állunk és jó benyomást akarunk tenni a vevőre, érdemes a kerítésre is egy kis energiát szánnunk. Ebben acikkben elmodnjuk miért és mire kell figyelnie.


2021.07.09


Kerítés etikett

Kerítés telepítésének számos előnye van, de ne feledkezzünk meg  a jószomszédi viszonyról sem. Ha nem akar haragost otthona közvetlen közelében, kattintson. 


2021.07.02


Hogyan lehet megvédeni a panel kerítést a lopás ellen?

Telkünk körbekerítése általában jelentős költségekkel jár. Nem csoda, ha a kerítésünk ellopásának lehetősége álmatlan éjszakákat okoz. Mutatjuk, mire figyeljen, hogy megelőzze a lopást.


2021.06.25


Hozza ki a legtöbbet kerítéséből

Tegye a hátsó kertet hivogatóvá a kerítése átalakításával, mely egyszerűbb mint gondolná.


2021.06.18


3 modern kerítés elegáns otthonokhoz

Ma már teljesen természetes igény, hogy a kerítés ne csak praktikus legyen, hanem illeszkedjen a stílusunkhoz, a kertünkhöz, a házunkhoz. Ebben a cikkben a mai trendeket mutatjuk be és ajánljuk saját termékeinket..


2021.06.11


Otthoni DIY vagy szakértő telepítők? Előnyök és hátrányok

Milyen esetben válasszunk szakértő telepítőt és mikor próbálkozzunk a sajátkezű építéssel.


2021.06.04


Gabion feltöltése: 5 kreatív ötlet

Szeretne gabiont és épp azon gondolkozik, mivel tehetné különlegesség? Ebben a cikkben bemutatunk öt alternatív töltőanyagot, ami megmagyarázza miért olyan sokoldalú a gabion.


2021.05.28


10 pont amit érdemes figyelembe venni a kerítés telepítésekor

Kerítésépítésen töri a fejét? Ezen a héten megvizsgáljuk a tíz legfontosabb dolgot, amelyet figyelembe kell venni egy új kerítésprojekt indításakor.

 


2021.05.21


A kerítés fontossága az otthona biztonságában

Otthonunk kényelme és nyugalma az egyik legfontosabb igény, melyben nagy szerep jut a kerítésnek.
Mutatjuk miért is válasszunk megfelelő kerítést.


2021.05.14


Lamellás kerítés kisokos-méretek, ár, cél

Fa kerítésekkel kapcsolatban minden fontos informácit megtalál ebben a cikkben. Kattintson egyszer, hogy ne kelljen keresgetnie!


2021.05.07


A kerítések 5 alternatív funkciója, amire talán nem is gondol

Bár nagyon egyértelmű, hogy a kerítés telekhatárolásra való, mégis több funkciója is van, amire talán nem is gondol, de önnek is hasznos lehet.


2021.04.30


Milyen kerítést válasszak, ha fontos nekem a környezetvédelem?

Alábbi cikkünket azoknak ajánljuk, akiknek fontos szempont a környezetvédelem a kerítés vásárlásakor is. 4 kerítésfajta, amin érdemes elgondolkodni.


2021.04.22


3 szempont a kerítés anyagának kiválasztáshoz

Ideje kicserélni a régi kerítését? Vagy talán a mostani kerítés nem felel már meg az igényeinek? Ha már újat kell választani természetes, hogy próbál minden problémára megoldást találni. Ehhez igyekszünk minden segítséget megadni Önnek.


2021.04.16


3 jel, hogy fa kerítésed megsérült a tél folyamán

A fa kerítéseknek a téli hónapok a legmegterhelőbbek. A hideg, az erős szél és a folyamatos nedvesség, amit a hó jelent számukra, elindítja a korhadást és meggyengíti a tartószerkezetet.
Most, hogy lassan beköszönt a tavasz érdemes átnézni a deszkakerítést. Mutatjuk mire figyeljen.


2021.04.09


Magaságyás, magasélet!

Minket is elkapott az ültetési láz és a szezon beindulásával aktuálisnak érezzük, hogy írjunk a magaságyásokról. Ebben a cikkben szó lesz arról, miért jó a magaságyás, lesz termékajánló és DIY tippek is. Kattintson!


2021.04.02


Sorházak kerítései- Milyen kerítést válasszunk pici kertekhez

A sorházakhoz olyan kerítéseket ajánljuk, mellyel figyelembe veszzük a kertek kis méretét, a belátásgátlást és az aktuális trendeket.  Ez a képajánló nem csak ikerházakhoz, de vidéki kis kertekhez is ihletet adhatnak.


2021.03.25


Mire figyeljünk a kerítés építésénél, ha kutya van a háznál?

Milyen magas legyen a kerítés? Hol vannak a gyengepontok? Milyen anyagot válasszon? Minden hasznos információt megtalál a cikkben.


2021.03.19


Beszéljünk egy kicsit a kapukról- Méretek és típusok, amiket érdemes ismerni vásárlás előtt

Ha kapu választunk hajlamosak vagyunk csak a formára figyelni, aztán  jön a kellemetlen meglepetés a telepítéskor. Ha kapu vásárlás előtt áll, ezt a cikket mindenképpen olvassa el.


2021.03.12


Hogy is van ez?- Lábazati elemek és a kompatibilis rendszereik

A beton lábazati elemek telepítése egyszerű feladat, azonban nagyon könnyű megfeledkezni a különböző rögzítési eszközök méreteiről, amik a kerítésrendszerbe beépülve egy-két centiméter eltérést okozhatnak...


2021.03.05


Miként találja meg vállalkozása számára a legalkalmasabb kerítést

Nehéz kérdés mindig, hogy melyik kerítés számomra a legalkalmasabb, de még nehezebb, hogy melyik kerítés a legalkalmasabb vállalkozásomnak. Olvassa el cikkünket, hogy segíthessünk ebben a kérdésben.


2021.02.26


Hogyan találjunk megbízható telepítőt?

A telepítő szakértelme és leinformálhatósága nem csak azért fontos, hogy becsületes szakembert találjunk, aki korrekt áron el is végzi munkát, hanem azért is, hogy a telepítés minősége jó legyen. Mutatjuk mire figyeljen!


2021.02.22


Energiagyűjtő falak gabionból- Télen fűt, nyáron hűt

Az energiagyűjtő falak használata szerencsére egyre elterjedtebb. Ha Ön is házépítés vagy átépítés előtt áll, érdemes megfontolnia, hogy gabiont építsen a naptérbe, mert sokat spórolhat a fűtésen és a hűtésen is. Mutatjuk hogyan!


2021.02.15


Házépítés: Hogyan kerítsük az épített területet?

Jobb esetben egy nap mindenki életében eljön az a csodás pillanat, mikor saját háza építésébe kezdhet. Ez rengeteg munkával és tervezéssel jár, azonban vannak olyan kérdések melyekben segítséget tudunk nyújtani.


2021.02.08


Új telepítő az adatbázisunkban!- Borsodi Kerítésépítő Kft.

Tudjuk hogy a vásárlás csak a kezdő lépés az új kerítés felé, és néha telepítőt találni a legnehezebb. Ezért gyűjtöttük össze egy listába az általunk ajánlott telepítőket, mely lista most tovább bővült.


2021.02.04


Óvja meg kerítését!

Hasznos tippek hogy a fa, fém és dróthálós kerítések évekig szépek és tartósak legyenek.


2021.01.28


Egy étterem belső és külső térelválasztása Medves sűrű apácaráccsal

Medves apácarács tökéletesen alkalmas árnyas teraszok, meghitt étkezők kialakításához. Nem csoda tehát, hogy számos étterem hasznosítja. Akár Ön is ihlehet meríthet fél perces olvasással.


2021.01.26


Tippek miként jusson olcsóbban kerítéshez

Senki sem ellensége a saját pénztárcájának, ezt mi is megértjük, ezért gyűjtöttük össze azokat a lehetőségeket, amiket kihasználva Ön is kedvezményesen juthat kerítéshez. Kihagyhatatlan tudnivaló!


2021.01.22


Hurrá! Itt az otthonfelújítási támogatás, melyet kerítésekre is felhasználhat!

Az új otthonfelújítási támogatás kerítések vásárlására és telepítésére is felhasználható. Ehhez igyekszünk minden segítséget megadni Önnek. Ne hagyja ki a lehetőséget!


2021.01.18


Elkorlátozó hálók a Cyclo-cross Magyar kupa 2. fordulóján

A 2020-as év nem kedvezett a tömegrendezvényeknek, így a sporteseményeknek sem. Számos bajnokság elmaradt, de a magyar bringasport nem hagyta magát.


2021.01.13


Milyen kerítést érdemes választani, ami bírja a hideg telet?

Igaz a havazás már igencsak ritka Magyarországon, de ennek ellenére igen is nagy hidegek tudnak lenni, amik nagy károkat okozhatnak kerítésünknek. Ebben a cikkünkben olyan kerítéseket ajánlunk, amik miatt télen sem kell aggódnia.


2020.12.23


8 ok, hogy most kezdje tervezni tavaszi kerítését

Az előrelátás és tervezés az élet minden területén kifizetődő. Nincs ez másként a kerítés vásárlással és telepítéssel sem. Ha tavasszal új kerítést szeretne, akkor most kezdjen el tervezni.


2020.12.11


Kerítések ünnepi díszben

Öltöztessük otthonunkat ünnepi díszbe, de ki ne felejtsük a kerítéseinket és korlátjainkat. Hisz milyen hangulatos egy olyan utcán sétálni, ahol a lakók nagy része gondoskodott a karácsonyi díszítésről. 

DIY

2020.12.08


Lehet-e télen kerítést telepíteni?

Általánosan elterjedt nézet, hogy a téli időszakban minden építkezési munkát érdemes halasztani, így a kerítés telepítését is. Azonban ez nem teljesen igaz, mert számos előnnyel jár, ha télen telepítünk.


2020.11.27


Gabion beltéren: Stílusos kandallók gabionból

Sokszor hangsúlyozzuk a gabion sokszínűségét. De még mindig van hová fokozni. A téli hónapokra kandallót ajánlunk.


2020.11.23


Melyiket válasszam? Garázs vagy kocsibeálló?

Ha garázst vagy kocsibeállót tervezünk, nem csak anyagi kereteinket érdemes számba venni. Összeszedtünk pár pro kontra érvet, ami alapján egyszerűbb lesz választania.


2020.11.16


Új termék: Garten kiskapu

Bemutatjuk a Garten kiskaput. Mik az előnyei és milyen esetben válasszuk. Összefoglaló!


2020.11.10


5 jel, hogy fém kerítését ki kell cserélni

Mik azok az esetek, amikor érdemes megfontolni a fém keríts cseréjét vagy javítást. Összegyűjtöttük öt pontban mire figyeljen.


2020.11.04


Készen áll a kerítése a hideg és esős időkre?

Pár hét és itt az igazi tél, amire fel kell készítenünk fa táblás kerítésünket. Hoztunk pár tippet, amivel megelőzheti a nagyobb javításokat, mint például az egész tábla cseréjét.


2020.10.16


Egyszerű és dekoratív belátásgátlás

Ecoflex szalagjainkkal akár mintát is varázsolhat a táblás kerítésére, de ha teljes belátásgátlást szeretne választhat dekor szalagjaink közül is, így nem csak praktikus, de szép is lehet a kerítése.


2020.09.18


Új termék! Belátásgátlás számos felhasználási móddal

A buxus panel segítségével könnyedén kialakítható természetes hatású zöld környezet. Könnyű szerelhetőség, részletes kidolgozottság, sokoldalú felhasználhatóság jellemzi.


2020.09.03


Bontott építőanyagok helyszíni újrahasznosítása gabionokkal

A gabion kerítésekhez leggyakrabban vásárolt töltőköveket használunk, azonban újahasznosíthatjuk az építkezés vagy felújítás alatt keletkezett hulladékot is, és nem is nem is néz ki rosszul. 


2020.08.06


Medence melegítés házilag

Alábbi cikkünkben megmutatjuk, hogyan készíthet egyszerűen és környezetbarát módon medence melegítésére alkalmas rendszert PET palackok felhazsnálásával.


2020.07.31


Vertikális növényfuttató készítése megmaradt rácsokból

Ha a kerítés telepítése után megmaradt fém rács hulladék, ne dobja ki! Ismét hoztunk egy tippet. Készítsen virágtartót. Meglátja milyen egyszerű.


2020.07.24


Tyúkketrec és tyúk kifutó

Talán nem is gondolnánk mi mindent és mire lehet újrahasznosítani. A következő példában tyúkketreccé alakított játszóházat mutatunk be.


2020.07.24


Melyik háziállathoz, milyen kerítés való?

Gyakran felmerül a kérdés, hogyan tarthatom házikedvencem egy területen belül, hogy védhetem meg a ragadozóktól és hogyan óvhatom meg kertem, növényeim az állatoktól. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget.


2020.07.23


A toló és a szárnyas kapunyitó sajátosságai

Kissé közhelyesen megközelítve, ha nyár van és meleg, süt a nap, akkor azért, ha tél van és hideg, esik az eső, akkor pedig azért nem szeretünk kiszállni az autóból. Na de ki fogja szélesre tárni a bejáratot? Mutatjuk a megoldást!


2020.07.20


Ékszertartó drótrács készítése

Megmaradt Casanet hálókból könnyedén készíthet ékszertartót, melyen a füllbevalók jól átláthatóak, és garantáltan nem gabalyodnak össze. Akár ajándékként is kíváló.


2020.07.15


Mobil félmagas kerítés kerti partikra

Szarvas félmagas kerítésből dekoratív mobil kerítést készíthet, mely egy szülinapi zsúron segítségére lehet a gyermekek biztonságos elhatárolásában.


2020.07.13


Milyen magas kerítést válasszak?

A kerítés magasságának előírásoknak, hagyományoknak és elvárásoknak is meg kell felelnie. Most összeszedtük ezeket, hogy még a kerítés kiválasztása előtt segíthessünk átgondolni, annak magasságát.


2020.07.10


Legegyszerűbb szerszámtároló készítése fém rácsból

Megmaradt fém rácsokból készült szerszám tárolásra alkalmas felület elkészítése villámgyors, de legfőbb előnye az átláthatósága és a könnyű használhatósága. Nincs többé elveszett szerszám és idegeskedés!


2020.07.03


Bordázott kombi deszka néhány lehetséges felhasználása

A Kombi deszkát használhatjuk padlóként, de kerítésként is megállja a helyét. Személyes igényeink alapján kellően zárt vagy nyiott kerítést építhetünk belőle.


2020.06.26


Radiátor takarás apácaráccsal

Apácarács felhasználásával dekoratív fűtőtest takarást készíthet. Miért ne próbálná ki? Hiszen sokkal otthonosabb hangulatot áraszt, mint barmely fém fűtőtest. Nézze csak meg!


2020.06.15


Bemutatjuk Greenly belátásgátlónkat

Miért jó választás a Greenly belátásgátló? A borostyánnal fedett apácarács előnyeit mutatjuk be Önnek, hogy megkönnyítsük a választást.


2020.06.12


Mobil elhatárolás fatáblával- Fa paraván kerítés Pilis táblából

Három egyszerű lépésben elkészíthető fa paraván. Bemutatjuk lépésről lépésre, hogyan készíthetik el, akár a kezdő barkácsolók is.


2020.06.11


Bortároló készítése egyszerűen!

Bor tárolására kiválóan alkalmas polcrendszert építhetünk horganyzott rácsokból. Megmutatjuk hogyan!


2020.06.09


Fa kukatároló zöld tetővel- Ön is könnyedén elkészítheti

Ismét egy DIY projektet mutatunk be Önnek.
Medves apácarács és bordázott kombi deszka segítségével könnyen készíthet zöld tetős kukatárolót.

2020.06.04


Hogyan ápoljuk fa kerítéseinket?

Ha fa táblás kerítést vásárolunk, jó ha tudatosítjuk magunkban, hogy ahhoz, hogy a fa sokáig szép maradjon, szükséges a termék rendszeres kezelése. Ehhez összeszedtünk pár hasznos információt.

2020.05.29


Hogyan varázsold szebbé a régi kerti csapod egyszerűen?

Unja már az előregyártott kerti kiegészítőket? Szeret kreatívan gondolkozni és inkább megújítaná a régit? Ebben az esetben van egy jó ajánlatunk Önnek!


2020.05.14


Virágok a fa kerítéstáblán

Miért ne használhatná a kerítését virágtartónak. Három egyszerű módja van. Próbálja ki Ön is!


2020.05.07


Fém kerítés vagy gabion? Melyiket válasszam?

Ha időtálló, erős és gondozásmentes terméket szeretnénk, két kerítéstípus jöhet számításba: a fém táblás kerítés és a gabion. Mivel kerítésünk kiválasztása jó eséllyel hosszú évekre szóló döntés, ezért érdemes minden tényezőt megvizsgálni mielőtt vásárlásba kezdünk.


2020.04.30


Egyedi kerítés szabvány méretből- Fa táblák vágása és szerelése már meglévő alapra

Egyedi kerítés szabvány méretből? Mihez kezdjünk, ha nem találunk az igényeinknek megfelelő méretű fa táblás kerítést, illetve miért ne féljünk a táblák szabásától?

2020.04.23


Hogyan alakítsuk kerítésünket házunk megjelenéséhez? - A modern gabion iskolapéldája.

A több száz éves múltra visszatekintő gabion illik mediterrán stílusú, vidéki és hegyvidéki házak kertjébe, most pedig egy igazi modern példát mutatunk.


2020.04.14


Ön mit ültet a virágládába?

Virágládáink minden évben népszerűek. Nem csak esztétikus de praktikus is. Nézze csak meg!

2020.04.09


Esettanulmány meglévő lábazat felújítására gabionnal

Esettanulmány meglévő lábazat felújítására gabionnal - a legköltséghatékonyabb módszer, amit választhattak. Hogy miért ajánljuk vásárlóinknak hogy forduljanak szakemberhez? 


2019.09.24


Új deszkakerítésekről szóló videósorozat, 1. rész: Kiegészítők és oszloptartók

Milyen oszloptartót válaszunk fa táblás kerítésünkhöz és milyen kiegészítő termékekle lesz szükség? Besenyei dalma deszkakerítés szakértő, részletesen mutatja be a fa táblák kiegészítőit.


2019.09.18


Gabiontechnológia a fenntartható fejlődésben

A kőkosár előnyeit egyre többen ismerik; bel,-és kültéren egyaránt felhasználható, gazdaságos, házilag is kivitelezhető és évtizedeken át gondozásmentes, ellenáll az eróziónak. A már közismert kerítés mellett hazánkban is egyre jobban elterjed a gabionból készült támfal építése; gyakorlatilag a leghatékonyabb és legtermészetesebb védelmet nyújtva domboldalakon. Tájépítészeti szempontból szintén érdekes felhasználási mód a gabionmatrac. Zöldfalak otthon, irodában vagy iskolában. A növények jótékony hatását mindannyian érezzük; amellett hogy oxigént termelnek, közérzetünkre is pozitívan hatnak. Növények közelében a tanulók jobban koncentrálnak, aki pedig zöld fal mellett dolgozik, kevésbé fáradékony. Kisebb alapterületű lakásokban kifejezetten hasznos, hogy a növények nem vesznek el plusz teret, mégis burjánzó dzsungelt varázsolhatunk egy nappali vagy konyha falára. A gabionrácsok mögé vízzáró réteg erősítésével óvhatjuk meg a falat az átnedvesedéstől. A rácsok közé geotextil, majd kavics és termőföld kerül.


2019.07.23


Gabionkerítés telepítése lépésről-lépésre - videó

Ezúttal szeretnénk bemutatni a gabionkerítés építésének azon munkafolyamatait, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztonságos és időtálló kőkerítést építhessünk. 


2019.07.02


Új kerítést szeretnék! Hogyan fogjak hozzá a tervezéshez?

Az építkezések során gyakran ütközünk előre nem látható akadályokba, így van ez a kerítés építésével is. Az alábbi sorvezető segíthet Önnek abban, hogy körültekintően tervezze meg kerítését.


2019.06.21


Kié a kerítés? Jogi kérdések a kerítés építéssel és fenntartással kapcsolatban

Sokszor tapasztaljuk, hogy a jószomszédi viszony a telekhatáron álló kerítés függvénye. Kié a kerítés? Kinek kell az megépíteni? Ki állja a költségét? Ezekre a kérdésekre adunk választ.


2019.01.14


Betonozás A-tól Z-ig

Hogyan betonozzunk, mire figyeljünk. Összesezdtünk pár hasznos információt, mely Önnek is segíthet.


2018.08.03


Kennelt telepítettünk; megmutatjuk, hogyan!

Alábbi vedeónkban megmutatjuk a kennel telepítés minden mozzanatát. Lépésről lépésre, pontos méretekkel.
Ha kennet szeretne mindenképpen nézze meg, hogyan telepítik profin szakembereink.


2018.06.26


3D kerítés telepítése-videó

3d táblás kerítés telepítése lejtős terepen - szerelési útmutató a Kerítésrendszerek Kft.-től Egyik legnépszerűbb termékünk, a zöld 3D Krypton beépítési munkálatainál jártunk, egy XVII. kerületi családi háznál. A munkáról videót is készítettünk, hogy megmutassuk leendő vásárlóinknak; ez a kerítés valóban az egyik legkönnyebben telepíthető típus.  

 


2018.05.29


Az acélkerítések színterezési technológiája

Mi az a galvanizálás? Miért válasszunk galvanizált fém kerítéseket. Erről egy kicist bővebben.


2017.12.06


A tűzihorganyzás és galvanizálás technológiái

Mi a különbség a tűzihorganyzás és a galvanizálás technológiák között. Tegyük tisztába adolgokat!


2017.11.28


Hogyan hasznosítsuk az egyszerű rúdfát és hegyezett karót a kertben? Tippek játszótérre, korlátra és kerítésre

Hogyan tudunk mutatós, mégis gazdaságos kerti megoldásokat készíteni saját kezűleg rúdfa felhazsnálásával.

 

 

 

 

 


2017.11.07


A domboldalon futó kerítés is lehet átláthatatlan

Összeszedtük, milyen belátásgátló lehetőségek közül választhatunk, ha lejtős terepen áll kerítésünk.

 

 

 

 

 


2017.11.07


Privát élettér kialakítása szakszerűen, avagy a belátásgátló optimális elhelyezése

Hogyan helyezzük el beletásgátlónkat a talajviszonyokat is figyelembe véve, hogy a legoptimálisabb takarást biztosítsa.


2017.11.01


Kerítés telepítése lejtős terepen

A szintkülönbség nem csupán az építkezést nehezíti meg, hanem a kerítés telepítését is. Általában a lejtés sem egyenletes, hanem kisebb területen belül is, hol lankásabb, hol meredekebb. Az épület megvalósítása lejtős területen különösen sok földmunkával járhat, és ilyenkor nem szerencsés a korábban kialakított kerítéshez igazodni, inkább a kerítés idomuljon az ingatlanon megvalósult terepviszonyokhoz. Nem mindegy, hogy csak a kóbor kutyák ellen kell védelmet nyújtania a kerítésnek, vagy az erőszakos behatolók ellen is. 

 


2017.10.02


Végső döntés: Igen, nekem is kell pergola!

Részletesen a pergoláról, avagy miért lenne szükség minden kertbe egy lugasra. Hagyja hoyg meggyőzzük!


2017.09.20


Röviden a komposztálásról

Mi is az a koposztálás? Mit érdemes róla tudni és hogyan fogjunk hozzá?


2017.04.09


Állatok a ház körül

Az állatok tartásához megfelelően elkerített terület szükséges, amely gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan megvalósítható. Kész megoldások mellett az otthoni maradék anyagok felhasználásához ajánlunk ötleteket illetve segédanyagokat, valamint megosztjuk saját tapasztalatainkat, ezek talán segítenek az állatfarm sikeres létrehozásában. Kertünket, farmunkat megfelelően védhetjük a vadhálók segítségével kisebb, nagyobb vadak, rágcsálók ellen. Háziállatainak, kedvenceinek pedig biztonságos, kényelmes karámot építhet, amihez minden szükséges alapanyagot megtalál nálunk.


2017.04.02


Zöld szigetek a városban

Erkély, terasz, tető – városi lakosok legkézenfekvőbb lehetősége, hogy „kiszakadjanak a négy fal közül”, közvetlenül a lakásukból. Még felemelőbb, ha az erkély, terasz vagy tető egy igazi zöld mini oázis.
Hazánkban ma még kevésbé általánosak a zöldtetők, illetve egyáltalán az épületek tetőinek kihasználása, pedig ezek is alkalmasak beépítésre, kertek, sőt igazi kis oázisok kialakítására. Teljesen beépített tető is megvalósítható, akár közösségi kert jelleggel, vagy társasházak esetében afféle pihenő parkként kialakítva, saját tetőkert esetében esetleg mini wellness-központ céljára.


2017.02.18


Függőleges kertek beltéren

Függőleges kertek beltéren. Mind beltéren, mind kültéren egyaránt alkalmazható a vertikális kert telepítése. Elsősorban kis alapterületű kertek, teraszok esetében is remek megoldást jelenthet. Amennyiben zöld területre vágyunk, de nincs elegendő területünk arra, hogy hobbikertet tartsunk fent.


2017.01.18


Függőleges kertek kültéren

Függőleges kertek kültéren. Kis alapterületen, a város köves, aszfaltos kerületeiben is kertet varázsolhatunk! Az emelten vagy teljesen függőlegesen elhelyezett növényágyások a kertész munkáját is megkönnyítik, hiszen a fáradságos hajolgatás helyett állva, akár kézmagasságban végezhető a növényápolás. Az emelt és függőleges ágyások táptalaja feltöltéskor beállítható, a tervezett növényekhez szabható. A növénytartó és növényfuttató falak felhasználásával nem csak a fal vagy ágyás tetejére, hanem az oldalára is ültethetünk virágokat, gyümölcsöket, zöldségeket. 


2016.12.18


Virágtorony készítése 8 lépésben

Virágtorony készítése. A virágtorony tipikusan az a növényágyás, mely kis helyen elfér és maxmiális esztétikai élményt nyújt. Gondozása egyszerű, de a növények tápanyagigényét és locsolását ne felejtsük el szem előtt tartani! Helyezzük erkélyre, teraszra, vagy lakásba!


2016.11.18