TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Krypton 3D55 MEDIUM

5 490 Ft-tól

5 790 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

Egy kiváló kerítés nem csak tartós, kedvező árú, vagy könnyen telepíthető és biztonságos, hanem mindez egyszerre. A Krypton 3D55 táblákra mindez igaz.

A Krypton 3D55 táblákból épült kerítés nem csak körül határolja a telket, hanem biztonságot nyújt családjának, vállalkozásának, illetve intézmények számára is.

Gyorsan és kényelmesen telepíthető, akár DIY keretek között is. Mégis egy hosszú évekig tartós kerítést kap, melynek nagyon alacsonyak a karbantartási igényei. Nem kell korhadástól, vagy attól tartania, hogy a táblák elveszítik feszességüket, ellenállásukat.

Termékeink minőségét teszteltük.

Meggyőződésünk, hogy a 4 mm-es kiváló minőségű acélból készült huzalok optimálisak akár lakossági, akár intézményi vagy ipari körülmények között.

A 3D táblák szilárdságát a vízszintesen futó bordák adják. Krypton 3D55 Medium kerítésünk ráadásul plusz huzallal erősített bordákkal rendelkezik.

Huzalvastagság: 4 mm

Rácsosztás: 55x200 mm (huzalközéptől huzalközépig mérve)

Magasság: 1030 mm, 1200 mm, 1530 mm, 1730 mm, 2030 mm

Rács szélessége: 2500 mm

Színek: antracit, zöld