TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Ipari kerítés gazdaságosan

2024.04.24

Ügyfeleink gyakran keresnek meg minket azzal, hogy céges telephely leválasztására  keresnek stabil, erős és megfizethető kerítésrendszert. Egyik megrendelőnk a közelmúltban szintén ezzel a céllal vette fel velünk  kapcsolatot. Fontos volt számára, hogy az új leválasztandó szakaszok elkerítése ne csak gazdaságos legyen, hanem gondozásmentes is, mivel sok-sok évre tervezett vele.

Mivel a pénzügyi keret viszonylag szűkös volt, ezért néhány kerítéstechnikai megoldással segítettük a projektet.

Bejárati kapu:

Először úszókapuban gondolkoztak, de sem az oldalsó hasznos helyek mérete, sem a terepviszonyok, sem a kapu ára nem volt kedvező. Mivel a büdzsé adott volt, így egy egyedi gyártású 4m-es kétszárnyú kaput ajánlottunk. A biztonság miatt nem kellett aggódniuk, mivel ez a típus is kellően ellenálló és erős, éjszakára zárható, ráadásul a telephelyen nappali kamerás megfigyelő szolgálat és sorompó rendszer működik.