TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

3D kerítéstáblák kiárusítás alatt

5 190 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

KIÁRUSÍTÁS!
A rendkívüli stabilitással rendelkező táblás kerítések kiárusítási áron érhetőek el.

 

Nylofor Light és Nylofor Light Single

A 3D Nylofor Light táblák zöld műanyag bevonattal, 2,5 méteres szélességben, több magasságban rendelhetők. A 3D betétnek köszönhetően a kerítéstáblák állóképessége kiváló.

A fém táblák szélessége 2500 mm. A táblák az egyik oldalon 30 mm-es hosszúságú éles tüskékben végződnek, amelyek a kerítésen felfelé ill. lefelé is irányíthatók. A drótháló szemnagysága 200 x 55 mm (Nylofor Light Single), illetve 200x50 (Nylofor Light), a merevítő helyén pedig 100 x 50 mm. A  4 mm átmérőjű drót biztosítja a drótháló rendkívüli szilárdságát. A termék minőségét a világhírű Betafence kerítésgyártó cég biztosítja

Felületkezelési technológia
A kerítéstáblák horganyzott és porszórt huzalokból készülnek. A felületkezelési technológia során biztosítjuk a poliészter réteg a felülethez történő tökéletes tapadását. A poliészter réteg minimális vastagsága legalább 100 mikron.
Az oszlopok az EN 10326 szabványnak megfelelően kívül és belül is horganyzottak (minimális rétegvastagság: 275 g/m2, mindkét oldalon). Ezt követően alapréteg, majd végül poliészter réteg (minimum 60 mikron) kerül az oszlopokra.

Lefogó kengyellel, vagy bilincsekkel rendelkező oszloprendszer
Az acél, szögletes oszlopok (40x60 mm) esetében nincsenek furatok, a bilincs és a kengyel is kényelmes, könnyű szerelhetőséget tesz lehetővé.

A megadott adatok névleges méretek.

A kerítés telepítési útmutatóját elérheti a további fülekre kattintva. 

Figyelem!
A Nylofor Light Single 1230mm-es tábla háló kiosztása más mint a többi 1,2m-es tábláé. Ebben vízszintesen 2 helyett 3 merevítő borda fut végig.
A rácsosztás magassága 200 mm helyett 220mm. Ezért ha Ecoflex belátásgátló szalagot szeretne belefűzni, 2cm hézag marad.

 

Krypton 3D50 2M

A Bekafor kerítéstáblákhoz hasonló konstrukció miatt ajánlunk hozzá Bekafor oszlopot és rögzítő elemeket, éppúgy, mint zártszelvény oszlopot és rögzítő elemeit. Nálunk megtalálja a kerítés építéséhez szükséges kiegészítőket, melyeket itt és itt érhet el. 

Termékismertető:

Szélesség2000 mm

Magasság: 1320mm, 1520 mm, 1720mm

Színek:

- antracit (RAL 7016)
- zöld (RAL6005)

 

Huzalvastagság4 mm

Rácsosztás: az 50x100 mm-es osztásnak köszönhetően különleges merevségű elemek.

 

Bekafor Classic

A Bekafor Classic Betafence termék, mely extra minőségű és élettartalmú kerítésrendszert garantál.

Névleges méretek:

Tábla hossza: 2000 mm

Tábla magassága: 2030 mm

Osztás: 50x100 mm

Drótátmérő:
·                     vízszintes: 4,5 mm

·                     függőleges: 4 mm

Felületvédelem:  zöld műanyag bevonatos

Táblalezárás: az egyik oldalán 30 mm-es túlnyúlások

Telepítés kengyellel rajz ITT.

Telepítés bilinccsel rajz: ITT

Kattintson ide a kerítéstervező program eléréséhez!