TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Fém táblás kerítés kivitelezéssel Alumínium léckerítés Fa kerítés Kiemelt akciós fa termékek Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Ilyen kerítés születhet, ha lecsap aktuális akciónkra!- Krypton 3D50 esettanulmány

2024.05.21

Mi a Kerítésrendszerek Kft.-nél figyelünk arra, hogy ne csak termékeink minőségében, hanem az árakban is versenyképesek legyünk, mert így tudjuk biztosítani, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Éppen ezért rendszeresek az akcióink.

Jelenleg is fut 3D táblás kerítés kiárusításunk, melyben kiváló acél táblákat vihetnek haza kedvező áron azok, akik szemfülesek.

Ügyfelünk 40 m hosszú oldalkerítéséhez akciós Krypton 3D50 2M-es tábláinkat választotta 2000x1700 mm-es méretben és antracit színben.

A szokásos 2,5 méternél rövidebb, 2 m széles táblák rácsosztása sűrűbb az átlagosnál: 50x100 mm. A 3D kerítéseink emellett magasságtól függően több ponton merevítő bordákkal rendelkeznek, ami fokozza a tábla merevségét, szilárdságát. Ennek köszönhetően ez a típus egy magasabb minőséget képvisel. 

Komplett kerítésként építve sűrűbb oszlopállítás szükséges, ami szintén növeli a kerítésrendszer stabilitását.

A Krypton 3D50 2M kerítésrendszer gondozásmentes és tartós. Ez a kiváló minőségű acél huzaloknak és az időtálló felületkezelésnek köszönhető. A panelek horganyzás után epoxi alapozóval kezeltek, végül poliészter bevonattal szinterezettek. Ebben az esetben antracit (RAL 7016) színt kaptak.

Ügyfelünk a kerítésrendszerhez a kínálatunkban megtalálható, 2 m széles kerítéstáblához igazodó, beton lábazati elemet is vásárolt. Pontos mérete: 1960 mm hosszú, 250 mm magas és 40 mm széles.

Ezt a lábazati elemet hozzá illő fém lábazati lefogóval könnyedén rögzíthetjük a zártszelvény oszlophoz. A lefogók színe megegyezik a táblákéval: RAL 7016, antracit.

A zártszelvény oszlopok szintén ellenálló és tartós felületkezelést kaptak a táblákkal megegyező színben. Méretük: 40x60 mm szélesek, 1,5 mm vastagságú acélból készültek és 2600 mm magasak. Az oszlop magasságának meghatározásánál a tábla méretével, a lábazat magasságával és a betonozáshoz szükséges hosszal is kalkuláljunk. Az oszlopokat igyekezzünk fagyhatár alá telepíteni, mely kb. 80 cm mélységet jelent.

A táblák rögzítése gyors és egyszerű volt a 40x60-as oszlopokhoz passzoló lefogó kengyellel.

Kapunak a klasszikus Garten 3D kétszárnyú termékünket választotta ügyfelünk, 3x2 m-es méretben. Ahogy a neve is mutatja, a kapuink az erős Garten kapukereteink és a kerítéshez passzoló acél 3D tábláink felhasználásával gyártjuk. Így mind formájukban, mind minőségükben megegyeznek.

Fontos, hogy mikor kaput vásárolunk, ne csak a táblák, hanem a lábazati elemek magasságával is számoljunk.

A legnagyobb nehézség az volt, hogy a kerítést egy 5 m szintkülönbséggel rendelkező szakaszon kellett megépíteni. A gyakorlott telepítők azonban gond nélkül megoldották a szinteltolást. Szintén fontos, hogy ha lejtős területre szeretnénk kerítést építeni, magasabb oszlopokat kell választanunk, mint sík terepen, mert az oszlophoz rögzített táblák nem lesznek egy szinten. A magasság a lejtő szögétől függően változhat.

Nem volt túl ideális a helyzet abból a szempontból sem, hogy a talajrendezés a kerítés felépítése után fog zajlani, ezért ezzel is kellett kalkulálni az építő szakembereknek. Szerencsére a lábazati lefogók megtartják a beton lábazati elemek alját, de egyelőre még rések látszódnak a lábazat alatt, ami később, a talaj rendezése után fog eltűnni.

Ha ön is kerítést szeretne építeni, ajánljuk, hogy előbb a tereprendezés történjen meg, de van úgy, hogy a kocsi megelőzi a lovat. 😊

Összességében elégedetten mondhatjuk, hogy egy kiváló minőségű kerítés épülhetett meg kedvező áron, és ha ügyfelünk boldog, mi is azok vagyunk 😊

Reméljük, fotóink segítségére lesznek azoknak, akik még kételkednek abban, hogyan lehet lejtős terepen esztétikus táblás kerítésrendszert megvalósítani.

Tartsa ön is szemmel akcióinkat honlapunkon és social media felületeinken.

Kérdésével, ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse szakértő kollégáinkat!

 

A kerítést telepítette és a fotókat készítette: VS kerítés, 2024.