TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Kiemelt akciós fa termékek Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Vadász félmagas kerítések

4 490 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

Termékismertető:

Leírás:

A természetes megjelenésű, hangulatos, félmagas vadászkerítés gyorsan és egyszerűen telepíthető családi házak, sorházak és lakóparkok köré. Ideális megoldást kínál területek elkerítésére vagy a gyermekek védelmére egyaránt. 

A fa elválasztó kerítéseket előkertekben vagy kerten belül szokták használni. Nagyon esztétikus módja a terek szétválasztásának vagy a növényszigetek elhatárolásához. 

A kültéri alkalmazás előtt felületkezelés szükséges! 

Felhívjuk figyelmét, hogy a hőmérséklet és páratartalom ingadozásának következtében a termékekben alak- és méretbeli változások léphetnek fel, amelyek azonban természetes folyamatok!

Szélesség: 2500 mm (A termék széthúzható, így szélessége és magassága alakítható. Felhívjuk figyelmét, hogy a fa anyag a nedvességtartalomtól függően tágulhat.)

Magasság: 600 mm, 800 mm, 1000 mm

Szállítási méretek: 73x99x7 cm (80 cm magas), 79x120x7 cm (100 cm magas)

Súly: 6 kg (60 cm széles), 7,7 kg (80 cm széles), 9,1 kg (100 cm magas) A termék súlya a nedvességtartalmától függően változhat!

Lécek vastagsága: 46 mm

Anyaga: fenyő

Felületkezelés: Magas nyomáson történő telítés, gomba és rovarölő szerrel kezelt.

Kapu: ITT

Terméklap: 

 

A kerítéstervező programot innen érheti el.