TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok
fa

Fa kerítés kisokos

2024.05.13

A fa kerítések sosem mennek ki a divatból, ráadásul a sok típusnak köszönhetően biztosan találunk házunkhoz és céljainkhoz illőt. Ha igazán esztétikus, a privát szféránkat megőrző kerítést szeretnénk, a deszkakerítésekkel nem lövünk mellé.

Fa táblás kerítéseink tartósak, erősek, teljesen zártak és kellemes megjelenésük minden természetkedvelő udvarára illik.

Összeállítottunk a saját termékeinkből egy kisokost, melyből méret, ár és cél alapján kiválaszthatja az ön számára ideális kerítést.

 

Belátásgátlás:

A belátásgátló táblák általában vékonyabb lamellákból készült termékek, melyek teljesen zártak, de nem feltétlenül állnak ellent nagyobb igénybevételnek, mint például erős széllökés vagy állatok rongálása. Mivel ezek könnyebb elemek, akár meglévő kerítésre is rögzíthetjük őket és az áruk sokkal kedvezőbb a masszívabb tábláknál.

Ilyen kerítéstábla a Somló táblánk, melynek a jelenlegi ára 180x180-as kivitelben: 7.490 Ft.

Kapható még 90x180 cm méretben, ára 5.490 Ft.

Szintén elsősorban átlátásgátlásra ajánljuk a Vértes kerítéselemünket. Ez egy keret nélküli tábla mely kapcsokkal szerelt. Lamellái valamivel vastagabbak a Somló táblánál.

Vértes típus táblánk (180x180 cm) ára jelenleg 9.990 Ft