TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Spirál fém összekötő

349 Ft-tól

599 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

Termékismertető:

A gabion hálók egyik leggyakrabban használt összekötő módja a spirál összekötés. Gyorsabban és könnyebben építhető mint a klipszezés, de a design végett mindkét változat gyakran jellemző. A spirállal a gabion gyorsan módosítható, oldalak átszerelhetők. A spirál vágható rövidebb darabra illetve hosszabb szakaszra egymás után több spirálösszekötő is behajtható. Anyaguk időjárásnak ellenálló sötétszürke cinkaluminium.

Használhatjuk 76x76 rácsokhoz, de 50x100 és 50x50-es ráccsal is sok spirálos gabiont készítünk. Az általunk forgalmazott gabion konténerek, boxok mind spirállal összekötöttek.

3 fajta spirált forgalmazunk.

Spirál ZNAL 3mm 0,5m és Sprirál ZNAL 3mm 1m főleg 76x76-os osztású rácsokhoz készült 3mm vastag drót nagyobb menetemelkedéssel ezzel együtt kedvezőbb árral félméter és egy méter hosszúsággal.

Sprirál ZNAL 4mm 1m főleg 50x50mm , 25x100mm, 50x100mm rácsokhoz, sűrübb menetemelkedéssel vastagabb 4mm dróttal egy méter hosszúsággal.