TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Úszókapu alumínium lécekkel

Alumínium betétes átlátásgátló úszókapu- Dráva, Ipoly és Deco változatokban

Válassza otthonához, üzletéhez a modern, elegáns úszókaput időjárásálló mégis könnyű alumínium lécekből.

Alumínium lécbetétes úszókapuinkat  elsősorban alumínium utcai kerítéstípusainkhoz, gabionokhoz és WPC kerítésekhez ajánljuk.

A kapu betétje minőségi, könnyű, időjárási hatásoknak ellenálló alumínium léc. Átláthatóságát befolyásolhatjuk a lécek távolságának változtatásával, amire egyedi kapugyártásunk keretében van lehetőség.

A kapu alsó gerendája és a kapu statikai stabilitását biztosító keret horganyzott és porfestett nagy teherbírású acélból készült. A kapu vezető ikeroszlopai 60x60 mm-es szelvényből készülnek, de egyedi igény szerint pl. kőfal konstrukció esetén, ezek kiválthatók vagy egyedi alumínium oszlopra cserélhetők.

 

Sztenderd kapunk:

Az úszókapu alap konstrukcióban 1,6m magassággal készül, a kapu átjárhatósága 4 m,  teljes hossza 6m.
A kapu alsó gerendája 65mmx65mm-es, amit 2db 5 görgős talplemezes bak tart.
A kapu alatti lábrés átlag 65mm.
A kapuszárny 65 mm mély.
A kapu vezető oszlopainak távolsága 250 mm, és ennek középvonalában fut a kapuszárny, így a kapu a kerítés vonalától beljebb kerül telepítésre és csak a vezető illetve fogadó oszlop szélénél csatlakozik a kerítéshez. A kapukeret alsó részéhez fogasléc is könnyen rögzíthető, így a kapuhoz elektromos kapu működtetés telepíthető.
Az úszókapu alap kivitelben RAL7016 antracit színben készül.

 

Az úszó kapu három gyakori illetve raktári változatban készül:

Dráva úszókapu – zsalu tábla betétes kapu, a cégünk által forgalmazott Dráva 125mm -es alumínium lécek, 25x35mm-es alumínium keretlécek felhasználásával. A szemből teljesen átlátásbiztos Dráva konstrukciónak nagy előnye, hogy normál szél terhelés esetén sem gátolja a kapu működését (pl. behajlással) mert a speciális Dráva lécek lehetővé teszik a levegő alulról felfelé történő átáramlását.

Ipoly 100 úszókapu – alumínium léc betétes kapu Ipoly 20x100mm-es lécek felhasználásával, 20 mm-es léctávolsággal és 25x35mm alu kerettel készül. Az átláthatósága 85%. Az alumínium lécek között van egy minimális szél áteresztő távolság, de ez már járda =kb. 1m távolságból nem átlátható, gépjármű távolságból pedig alig észlelhető. Kialakításban így illeszkedik az alumínium léckerítések leggyakrabban alkalmazott design megoldásához.

Deco úszókapu – vegyesen 20x100 és 20x200mm Ipoly lécekkel és 25x35mm-es alu kerettel kialakított kapu. Átláthatóság kb. 82%. Egyedi design kialakítása mind kőkerítésekhez, mind egyedi alumínium vagy WPC kerítésekhez javasolt.

 

Kapugyártás egyedi méretben:

Az úszókapukat egyedi méretben is gyártjuk, így más magasság, átjárhatóság illetve szín is megvalósítható.

Vegye fel kapcsolatot munkatársunkkal az ajánlatkérés menüpontban: ITT