TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Egyedi kapuk

A sztendernél szélesebb méretű kapura van szüksége, esetleg más zárra, plusz merevítésre? Esetleg a formán vagy színen szeretne változtatni? A Kerítésrendszerek Kft. vállalja egyedi kapuk gyártását, keressen minket bizalommal!

Méretek:

A sztenderd személykapuink kb. egy méter szélesek (940 mm, 1035 mm, 1065 mm, 1075 mm), de sok esetben ez nem elegendő. Pl.: kerekesszék használata miatt. A kapuk szélességét és magasságát szabadon változtathatja. Kollégáink abban is segítenek, hogy a kapu használható maradjon és az anyagokat gazdaságosan használják fel.

Gyakori még, hogy vevőink olyan kaput szeretnének, amely kétszárnyú, hogy akár autófeljáróhoz is alkalmas, de a legtöbb esetben személyforgalomhoz használnák. Ezért az egyik szárnyat kevésbé szélesre tervezik. Természetesen van mód aszimmetrikus kapukat is rendelni. Ezeknek az arányát nagyjából szabadon határozhatja meg ügyfelünk. 

Színek:

Acél rácsos kapuink általában három színben rendelhetők: zöld, antracit és horganyzott. Vannak azonban alumínium és WPC kapuink is. Ezek pedig lehetnek antracit és famintás alumínium és szürke, antracit, kerámia, famintás, világosbarna WPC is. Ráadásul ezeknek bármilyen kombinációja. Sőt mind az alumínium mind a WPC léceknek jól áll, ha kombináljuk őket, ezért ezekből nincs is sztenderd termékünk, hanem kifejezetten az ügyfelünk kérése szerint állítjuk össze.

Azonban ez nem jelenti azt, hogy acél kapukból jóval kisebb lenne a választék, mivel bármilyen Ral színben szintereztetheti a rendelt kaput. Pl.: narancssárga, fekete és kék színben is gyakran gyártottunk már.

 

Forma:

A formákról azt érdemes tudni, hogy minden olyan termékünkből, amiből kerítés építhető, vállaljuk kapuk gyártását is: Acél rácsok (díszrácsok is), fa, WPC és alumínium betét, sőt gabion is. Ennek méretét, színét is ön határozhatja meg, így pedig nagyon változatos kapuk születhetnek meg, akár egyszárnyú, kétszárnyú és úszókapu is.

 


Extrák

Abban az esetben is lehetnek speciális igényei, ha a sztenderd kapuink alapvetően megfelelnek. Mire is gondolunk pontosan?

Termékeink olyan extrákkal is rendelhetők, mint:      

  •       - kilincs blokkoló szett gomb a kilincsre,
  •       - elektromos nyitáshoz szükséges plusz merevítés,
  •       - zár fogadó elektromos és fix gombok, meglevő zárhoz
  •       - hidraulikus behúzó,
  •       - szél elleni megfogó, kitámasztó.

 

Mivel az egyedi kapuk nem raktári termékek, az igények egyezttésével járó idő és a megrendelés után elindított gyártás miatt megnövekedett teljesítési időre lehet számítani. 

Kapugyártással kapcsolatban keresse bátran szakértő kollégánkat, Szadai Cecíliát: +36/20-501-2272, szadai.cecilia@keritesrendszerek.hu