Virágláda, magaságyás

7.990 Ft - tól

Fa virágláda geotextillel

A fa virágláda nem csak jól illeszkedik a növények megjelenéséhez, de a legtöbb anyaggal ellentétben nem vonja el a hőt a virágföldtől és nem is melegszik túl. Fa virágládáink magas nyomáson gombaölő szerrel kezeltek, ennek köszönhetik tartósságukat. 

18.990 Ft - tól

virágláda, növényágyás ráccsal

Rácsokkal felszerelt virágládáink elsősorban kúszónövényekhez ajánlott, de akár kombinálhatjuk akasztható virágcserepekkel is, így a rácsokra elhelyezve csüngő virágú növényeket is kombinálhatunk.

Akció -8%

10.990 Ft - tól

Rusztikus fa virágláda geotextillel

A fa virágládákba ültetett növényekkel élhetőbbé tudjuk tenni a lebetonozott, letérkövezett környezetünket. Kitűnően alkalmazható utcákon, kertekben, teraszokon és erkélyeken is.

27.990 Ft - tól

Fém virágláda

Fém kerti virágágyás, mely vízálló fóliával ellátva esőgyűjtésre is alkalmas, vagy mobilkerítésként is használható. 

9.790 Ft - tól

Gabion kerti növényágyás

Tökéletes virágágyásokat hozhatunk létre kertünkben gabion felhasználásával. A szögletestől a spirál formáig bármi elképzelhető. 

Virágládák széles választéka elérhető különböző méretekben, formákban és anyagokból. Ezekkel a ládákkal könnyen és szépen díszítheti otthonát, kertjét vagy teraszát. A virágok és növények színes kavalkádja nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem pozitív hatást is gyakorolhat a hangulatunkra.

A virágládák ideálisak, ha korlátozott a rendelkezésre álló hely a kertben vagy teraszon. A ládák lehetővé teszik a növények és virágok elhelyezését akár kövezeten, vagy betonon is, így maximlisan kihasználhatja a rendelkezésre álló teret.

Akkor sincs nagy probléma, ha később kiderül, hogy a kijelölt hely az adott virágoknak nem idális, ugyanis virágládákkal, könnyedén áttelepítheti őket másik helyre, a gyökerek megsértésének veszélye nélkül.

Ezért is szeretik kezdő kertészek, de azért is, mert a virágládával megvédjük a növényt a talajban élő kártevőktől és tudásunkat is elég csak egy ládára összpontosítani, nem az egész környezetre.

Válasszon ízlésének megfelelő virágládáink közül!