TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Fa virágláda geotextillel

8 990 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

El tud jobb helyet képzelni virágainak, mint egy esztétikus és tartós virágláda?

Szerencsések azok, akik saját kertjükben töltődhetnek. A kényelmes kerti bútorok és praktikus építmények mellett azonban elsősorban a növényekről kell gondoskodnunk, hogy igazán kihasználhassuk kertünket. Mindazok számára, akik szeretnék növényeik szépségét hangsúlyozni, vagy akik számra nincsenek meg a feltételek a növények szabadföldi ültetésére, ajánljuk virágládáinkat. Szerelést nem igénylő virágládákat elhelyezheti kertjében, erkélyén vagy teraszán.

A fa anyag nem csak jól illeszkedik a növények megjelenéséhez, de a legtöbb anyaggal ellentétben nem vonja el a hőt a virágföldtől és nem is melegszik túl. Fa virágládáink magas nyomáson gombaölő szerrel kezeltek, ennek köszönhetik tartósságukat. Ellenállnak a szokásos mechanikai behatásoknak és a penésznek. Az alján lévő két fa láb további stabilitást biztosít.

Kínálatunkban felezett rúdfából készült és sima felületű virágládát is megtalálja. Ez utóbbiból téglaalakú, négyzetes és hatszögű alapút is választhat. Eltérő formák és méretek között biztosan talál olyat, mely megegyezik az elképzeléseivel.

Méretek:

   - szé.: 40 cm, ma.: 33 cm, ho.: 80 cm- téglaalakú
   - át.: 60 cm, ma.: 3 cm- hatszögű
   
- szé./ho.: 40 cm, ma.: 33 cm- négyzetes