TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Olcsó kerítések- Összehasonítás

2021.10.22

Kerítés és kerítés között is óriási különbség lehet, ezért vásárlás előtt érdemes felmérni az igényeiket és szakértő értékesítővel egyeztetve megtalálni a legmegfelelőbbet. Azonban vannak olyan esetek, amikor az igényeket elsősorban az alacsony árat jelentik, mert például egy nagyobb gyümölcsöskertet akarunk körbe keríteni és az esztétikum nem számít, sőt a kerítésnek is csak annyi a funkciója, hogy a vadállatokat kint tartsák a kertből. Ebben az esetben is tökéletesen elegendő a legolcsóbb kerítések között keresgélni. Ebben a cikkben ezeket az olcsó kerítéseket fogjuk sorba venni, hogy azoknak az ügyfeleknek is segítségére legyünk, akik olcsó terméket keresnek.

 

Fonott dróthálós kerítések:

A legelterjedtebb tekercses kerítések a fonott dróthálós kerítések. Ezek a termékek könnyen szerelhetők, nincs szükség a vágásukra, mert egy huzal kihúzásával szétválaszthatjuk a részeket. Legnagyobb előnyük természetesen az áruk. De miért ilyen olcsók? Elsősorban mert könnyen és kevesebb anyagból gyártható. Ez kihat a tartására és az élettartalmára, ami általában kevesebb, mint a drágább fém táblás kerítéséké. A dróthálós kerítéseket mindenképpen feszítődróttal szereljük, hogy tartását tovább megőrizze. Esztétikáját nagyban fokozhatjuk minőségi oszlopok választásával, betonalap telepítésével, illetve sövény, vagy kúszónövények ültetésével. Kifejezetten erre a célra is használhatjuk ezt az olcsó kerítéstípust, azaz kiváló választás addig, míg a telekhatárolásra szánt sövény kellő méretűre nő.

 

Fém rácsos táblák:

Fém panel kerítéseket változatos áron találhatunk a piacon. Korábbi cikkünkben már írtunk róla, milyen esetben lehet Önnek is jó választás az olcsó fém rácsos kerítések. Ezt az írást itt olvashatja:

LEHETNEK-E JÓK AZ OLCSÓ PANELKERÍTÉSEK

A fém kerítések árai sajnos az utóbbi időben eléggé megnövekedtek, de még mindig találhatunk viszonylag olcsó, vagy legalábbis kedvező árú termékeket. Mit kapunk ezért a pénzért? Egy feszességét évekig megtartó táblát, ami szubjektíven szebb, mint a dróthálós kerítés. Könnyen telepíthető terméket, amelyet még bontás után is fel tudunk használni, vagy más helyen újra telepített kerítésként, vagy DIY ötleteknél, mint növényfuttató vagy kutyakennel készítésénél.

Ha panelkerítések hasonló tartást keres, de még kedvezőbb áron, válasszon sík rácsaink körül, amit itt talál: SÍK RÁCS

 

Fa táblás kerítések

Fa táblás kerítések általában nem a legolcsóbbak. Ha igazán alacsony árú terméket találunk, annak minden bizonnyal vékonyabb lamellái vannak, melyek könnyen törnek, illetve deformálódnak.  Ezek a táblák bár önmagukban is telepíthetők, leghasznosabb felhasználása a belátásgátlás, így például egy leromlott kerítésre is rögzíthető. Például el akarjuk takarni a dróthálós kerítésünket.

Abban az esetben válasszunk olcsó fatáblát, ha egy dekoratív takarást akarunk megvalósítani. A többi kerítés közül ez a legesztétikusabb, és elsősorban az oldalsó kerítésre telepítik.

Egy valamiről semmiképp ne feledkezzünk meg, ha fa kerítéseket veszünk, mindenképpen kezelnünk kell időjárásálló lazúrozással, vagy festéssel, hogy megvédjük a korhadástól és elszürküléstől.

Hogyan kezeljük fa kerítéseinket? Ebben a cikkben bővebb információt talál: HOGYAN ÁPOLJUK FA TÁBLÁS KERÍTÉSEINKET?

 

Ha arra kíváncsi, hogyan vásárolhat kedvező árú termékeket, kattintson ide: TIPPEK MIKÉNT JUSSON OLCSÓBBAN KERÍTÉSHEZ