TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS és Falburkoló panel Fém táblás kerítés Fém táblás kerítés kivitelezéssel Alumínium léckerítés Fa kerítés Kiemelt akciós fa termékek Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

5 ok a teljesen zárt kerítés mellett

2021.09.03

Akár a külvárosban, akár egy forgalmas környéken él, jó, ha van egy kertünk, amiben élvezhetjük otthonunk nyugalmát és kényelmét. De ha nem megfelelő kerítést választunk, akkor már nehezebb dolgunk van. A szomszéd árgus szemei, az utcán elhaladó járókelők, a forgalom hangja, mind megzavarhatnak minket. Ha ez Önnek is ismerős, lehet érdemes kerítést cserélnie. Ebben a cikkben a teljesen zárt kerítések mellett érvelünk. Önnek is j választás lehet, mutatjuk, hogy miért.

1, Szabadtéri élmények

Legyen szó medence- vagy grillpartiról egy kellemes napon, soha nem lehet annyira élvezetes, ha azok is mindent látnak és hallanak, akik nincsenek meghívva. A belátásgátló kerítések nem csak minket takarnak el a járókelők elől, de őket is előlünk, hogy csak a saját társaságunkkal foglalkozhassunk és élvezzük a közösen töltött időt.

Kapcsolódó cikk: PRIVÁT ÉLETTÉR KIALAKÍTÁSA SZAKSZERŰEN, AVAGY A BELÁTÁSGÁTLÓ OPTIMÁLIS ELHELYEZÉSE

2, A gyerekek biztonsága

A megfelelő kerítés biztonságosabbá teszi a kertjét gyerekei számára, hogy ők szabadon szaladgálhassanak és játszhassanak. Megvédi őket a behatolóktól, a balesetektől és minket is megnyugtat, hogy nem jutnak ki az udvarunkból.

Kapcsolódó cikk: GYERMEKBIZTOS KERÍTÉS: A LEGJOBB TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

3, A háziállatok biztonsága

Ugyanez vonatkozik a háziállatokra is. Annyi különbséggel, hogy ha egy kutya meglát valami érdekeset a kerítésen kívül, képes azt megrongálni is, hogy kijusson a kertből. Ezért különösen fontos, hogy erős kerítést válasszunk, amit nem tudnak könnyen megbontani a háziállatok, vagy azon egyszerűen átmászni, átugrani.

Kapcsolódó cikk: MIRE FIGYELJÜNK A KERÍTÉS ÉPÍTÉSÉNÉL, HA KUTYA VAN A HÁZNÁL?

4, Hangulat

A kerítésnek nem csak a funkciója fontos, de az esztétikája is. Ha már ennyi figyelmet fordítunk arra, hogy kertünkben jól érezzük magunkat, természetes, hogy egy szép kerítést keresünk. Szerencsére már a gyártók is figyelnek arra, hogy nagy kinálatot biztosítsanak kifejezetten esztétikus kerítésekből

Kapcsolódó cikk: HOZZA KI A LEGTÖBBET KERÍTÉSÉBŐL

5, Adatbiztonság

Manapság különösen érdemes tudatosnak lenni abban a kérdésben, hogy milyen információkat teszünk nyilvánossá magunkról és az életünkről. Sajnos lehetséges, hogy valaki visszaéljen azzal, amit rólunk akár az interneten megtalál. Ezért különösen fontos, hogy azt a teret, ahol igazán elengedhetjük magunkat, minden szempontból biztonságossá tegyük. Teljesen belátásmentessé és minél inkább hangszigetelté.

Kapcsolódó cikk: ZAJVÉDELEM: 3 TIPP A KERT BÉKÉJÉHEZ

 

Belátásmentes kerítést keres vagy további kérdése van a témában? Keresse szakértő kollégánkat.
 

Takács Gergely

Tel.: 0620/488-1858

E-mail: takacs.gergely@keritesrendszerek.hu

 

Belátásgátló, illetve zárt kerítésinket megtalálja a cikk alatt az „Ajánlott termékek” között.