TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

2D dupla pálcás kutyakennel szett

166 035 Ft-tól

174 774 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

Termékismertető:

Nem csupán nagytestű kutyák számára ideális megoldás a kennel; szinte minden kutyatulajdonosnak szüksége lehet egy olyan helyre, ahol biztonságban tudhatja kedvencét. Ehhez kínálunk pénztárcak-kímélő megoldásokat szettjeinkkel. A fém kennelek tartósak, a horganyzásnak köszönhetően évekig ellenállnak a korróziónak.  

Mire való a kennel?

Időszakosan a kennelek hasznosak az állatok mozgásának korlátozására, biztonságos elhelyezésükre, például szökésük megakadályozásának érdekében. Fontos kiemelni, hogy időszakos (!) tartásuk estén is biztosítani kell a házikedvencünk rendszeres, minőségi és mennyiségi szabad mozgását. 

Azonban ez esetben sem elegendő a kennel négy oldalfala, az állatnak megfelelő búvóhelyet is biztosítanunk kell, ha kennelben szeretnénk tartani. Pl.: egy szigetelt, a kutya méretének megfelelő kutyaház. A kutyakennel felállítása önmagában nem elégíti ki a kutya megfelelő tartási helyének alapfeltételeit, ehhez mindenképpen ajánlatos az alap kennelt ellátni: tetővel, kutyaházzal,  árnyékoló/védő hálóval és lehetőség szerint egy árnyékos, a szélsőséges időjárástól védett helyre telepítsük azt. Természetsen emellett a kutya számára szükséges táplálékról és folyadékról is gondoskodnunk kell. Mivel azonban az ebeknek szerteágazó igényeik lehetnek még, mi csak egy alap kutyakennelt ajánlunk, ami nem elégíti ki minden állat, minden igényét.

A kennel nem egy kész ház. A kennel elhatárolja, egy adott fix helyen tartja az állatot. De  megfelelő minőségi kutyatartáshoz önnek még ki kell egészíteni.

Mi a kizárólag kenneles tartással alapvetően nem értünk egyet, mert úgy véljük a kutya családtag, mégis vannak olyan esetek, amelyek mind a kutya védelmét, mint a gazda kényelmét szolgálja a kennel.

Ilyen helyzetben ajánlatos az alap kutyakennel szettünk, ami az alap biztonságot szolgálja, de természetesen a megfelelő állattartáshoz ez nem elegendő és ki-ki a saját kutyájának igényei szerint kell, hogy kialakítsa azt. 

Nagyobb vagy eltérő alapformájú kennelek megtervezése is van mód, ehhez keresse fel szakértő kollégáinkat vagy kérjen árajánlatot!