TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Kombi deszka kerítés

3 390 Ft-tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Irány a webshop!

Termékismertető:

Leírás: A Kombi deszka kerítés tetszetős, teljes védelmet biztosít a belátás ellen. Megépíthető lábazattal és anélkül valamint beton pillérek közé is. Vastagsága miatt kiválóan alkalmas utca frontra, oldalkerítésnek, teraszok leválasztására, körbe kerítésére és a kertben elkerítendő helyek kialakítására. Bordázott felülete még tetszetősebbé teszi a kerítést. Jól variálhatók vele a hosszak és a magasságok, akár egy szakaszon belül is.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hőmérséklet és páratartalom ingadozásának következtében a termékekben alak- és méretbeli változások léphetnek fel, amelyek azonban természetes folyamatok!

Szélesség: 146 mm

Vastagság: 27 mm

Hosszúság: 2000 mm, 4000 mm

Megépítése:

1, Az oszlopok rögzítése után az oldalakat váltogatva vízszintesen csavarozhatjuk fel a deszkákat az oszlopok oldalára. Átltható kerítés alakítható ki, ha a deszkákat csak egyik oldalról csavarozzuk tesztőleges távolságra egymástól.

2, Függőleges szerelés: Az oszlopokra vízszintesen 2-3 deszkát rögzítünk, ameyre függőlegesen csavarozzuk fel a deszkákat.

3. Műanyag konzolok segítségével reluxaformát érhetünk el. Ehhez a formához szükséges kiegészítő terméket ITT találja. 

A két különböző vastagságú és redőzöttségű deszka váltakozásával még izgalmasabb kerítések alakíthatók ki. A többi deszkánkat ITT találja

Javasolt oszlopok:

- 7x7 cm vastagságú oszlop
9x9 cm vastagságú oszlop

Az oszlopokat és deszkákat javasoljuk kültéri lazúrra kezelni, ezzel tudjuk mevédeni a káros UV sugárzástól. 

Bordázott KOMBI deszka 2,6x14,6x400 cm