Kedves ügyfeleink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy üzleteink december 16. és január 9. között téli szünet miatt zárva tartanak. Online rendelés leadása ebben az időszakban is lehetséges, de az ekkor leadott megrendelések feldolgozása csak január 9-én folytatódik.

Gabion kerítés

65.814 Ft - tól

gabion kerítés 3D ráccsal

Az eladási listákat vezető 3D táblás kerítés család gabion változata egyedi megjelenést ad a kőkerítés iránt rajongóknak. 

74.392 Ft - tól

Négyszög oszlopos gabion kerítés

Gabion négyszög öszlopos kerítés, a klasszikus fém táblás kerítések formája szerint épül, ahol a régimódi beton oszlopokat, sokkal inkább környezetbarát, természetes és divatos gabion részek helyettesítik. 

Akció -15%

58.009 Ft - tól

Henger oszlopos gabion kerítés

Gabion oszlopos kerítés jelentős töltőanyag megtakarítást jelent a zárt gabionkerítéshez képest. Az oszlopos megoldás egy könnyed hatású, átlátható mégis masszív, erős kerítés benyomását kelti.

Akció -30%
Gabion, kőkosár

36.421 Ft - tól

Gabion kerítés basic

A gabion kerítés egy tökéletes zajfogó és belátásgátló, időtálló kerítéstípus, mely könnyen illeszkedik környezetéhez. 

Akció -40%

28.218 Ft - tól

Gabion kerítés vékony

Vékony gabion kerítéseink elsősorban dekorációs célt szolgálnak, mivel vastagságuk csak 6 cm.

Akció -5%
Gabion, kőkosár

120.652 Ft - tól

Gabion 2D, dupla pálcás gabion kerítés rejtett oszlopokkal

Számtalan és kreatív felhasználási lehetőséggel bíró gabion kerítésként is tökéletesen alkalmazható. Belátás elleni képessége esztétikusságával párosítva utánozhatatlan. 

334.040 Ft - tól

Keskeny gabion kerítés

Karcsú, kecses mégis a gabionok minden szerkezeti és konstrukciós előnyét – rugalmas, repedés-mentesség, gondozásmentes, szívós ellenálló képesség, téli építhetőség – biztosítja a keskeny gabion kerítés.