Fém táblás kerítés

2D dupla pálcás kerítés

2D duplapálcás kerítés különösen erős és masszív professzionális kerítésrendszer, mely optimális védelmet nyújt családi házaknak, ipari létesítményeknek, de sportlétesítmények is felhasználják egy-egy terület elkerítésére. 

3D kerítés

Bordás acél rácsos kerítéstáblák változatos méretben és színben. Nagyon kedvező ár-érték arány!

díszkerítés

Esztétikus 2D kerítések elsősorban utcafrontra családi házakhoz vagy akár parkok körbekerítésére.

Sík rács

Sokoldalúan felhasználható sík horganyzott rácsok kerítésekhez, növényfuttatókhoz, gabionokhoz is.

Fedezze fel a biztonság és esztétika tökéletes összhangját az acél rácsos kerítések világában! Az acél rácsos kerítéstáblák nem csak könnyen telepíthetők, változatosak, hanem megbízható elhatárolást jelentenek otthonának. A biztonság megfizethetetlen, de a fém rácsos kerítések ráadásul kedvező árúak is. Ha otthona vagy vállalkozása számára egy erős, biztonságot nyújtó kerítést szeretne, válogasson a változatos acél táblás kerítések közül ízlése vagy pénztárcája szerint.

Az acél táblás kerítések előnyei:

  • -  Masszív biztonság: Az acél kerítések erősek és tartósak. Az acél táblás kerítéseket ezért is használják gyakran akár ipari létesítmények mellett, mert kialakításuk, anyaguk és rögzítési módjaik is azt a célt szolgálják, hogy megakadályozzák az illetéktelen behatolók bejutását.
  • - Stílus:  A fém táblás kerítések között találhat a legelterjedtebb és legépszerűbb 3D típusokat, de választhat 2D táblákat vagy dekor táblákat is. Ha a funkcionalitás az első ügyfelünk általában horganyzott táblát választ, de a kínálat között szerepel zöld és elegánsabb antracit szín is, sőt lehetőség van egyéb RAL színben egyedi igények alapján szintereztettni.
  • - Könnyű telepíthetőség: A fém táblák népszerűsége azt is jelenti, hogy számos kompatibilis rögzítő és oszlop közül választhatunk, de biztosan könnyen telepíthető megoldásunk lesz, így pár nap alatt akár több száz méter is biztonsággal telepíthető, De annak sincs akadálya, hogy gabionnal, vagy egyéb falakkal kombináljuk.
  • - Környezetbarát: Ezek a fém típusok nagymértékben újrahasznosíthatók. Ráadásul minőségük újrahasznosítás után sem romlik. Nem tartalmaznak a talajba szivárogható vegyszereket sem, ezzel együtt pedig nem is igényelnek rendszeres kezelést vagy festést
  • - Könnyű karbantartás: Az acél rácsos kerítések könnyen karbantarthatók. Az időjárási viszontagságoknak ellenállva minimális gondoskodást igényelnek, így hosszú élettartammal és esztétikus megjelenéssel bírnak.