TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Radiátor takarás apácaráccsal

2020.06.15

 

Itt a nyár! Itt az ideje egy kis kreatív fabrikálásnak! Otthonunkban folyamatosan próbáljuk megteremteni a harmóniát, mindig arra törekszünk, hogy esztétikus látványt nyújtson számunkra lakásunk, házunk belseje. Azonban vannak elengedhetetlen eszközök a háztartásban, melyek ronthatják az összképet, gondolok például egy radiátorra.

Sokszor nem illik a képbe, de még is szükségünk van rá! De se baj, körül járva a témát kiváló megoldásra bukkantam, ezt meg is osztanám Önnel. Egy kis kreativitással és barkácsolási tehetséggel könnyen készíthetünk radiátor burkolatot apácarácsból. Ez a megoldás nem csak dekoratív, hanem praktikus is egyben, hiszen burkolat nélkül radiátorunk felfele sugároztatja a meleg levegőt, azonban apácarács segítségével, ami lukacsos természete végett nem gátolja a levegő áramlását, vízszintes irányba terelgeti a meleg levegőt.

Az elkészítése egyszerű, csak keretet kell készítenünk, melyet akár pipaléc használatával is megtehetünk. Az apácarácsot más hasonló területeken is felhasználhatunk, bármely háztartási eszközünk esztétikai fedésére, melynek levegőzésre van szüksége gondolok egy bojlerre vagy a villanyórára. Ezek a kialakított takaró burkolatok újabb pakolási felületeket is alkotnak. Ezek mellett ízlésünk szerint alakíthatjuk színét, tehát befesthetjük, ezzel is megalkotva a harmóniát otthonunkban.

Cégünk kedvező áron kínál Önöknek apácarácsokat különböző kialakításokban és méretekben. Az alábbi linkre kattintva böngészhet ajánlataink közül: https://webshop.keritesrendszerek.hu/fa-kerites/apacaracs.

Remélem Ön is kedvet kapott egy kis konstruáláshoz! Minden, amibe egy kis munkát fektetünk, egy keveset gondolkozunk rajta és átvihetjük fantáziadús gondolatainkat gyakorlatba, ezek a dolgok mindig közelebb fognak állni hozzánk. Hiszen az ember alkotni jött erre a világra! Jó munkát kívánok!

Bán Rebeka