TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Esettanulmány meglévő lábazat felújítására gabionnal

2019.09.24

Esettanulmány meglévő lábazat felújítására gabionnal - a legköltséghatékonyabb módszer, amit választhattak

Hogy miért ajánljuk vásárlóinknak hogy forduljanak szakemberhez? Többek között mert sok esetben a szakavatott szem olyan megoldást is lát, amit mi magunk nem.

A cél adott volt; egy nem éppen fiatal lábazat felújítása, új anyagokkal és technológiával.
Esetünkben a zsalukő burkolata mállott és újabb oszlopokra is szükség volt. A Magnum Szereléstechnika Kft. már számos gabion támfalat, kerítést és lábazatot épített, emiatt a megrendelő igényeire azonnal tudták a választ: egy 7 cm-es burkolattal vonták be a meglévő lábazatot. Ennek megfelelően a hiányzó oszlopokat szintén gabionnal pótolták.

  

A kész gabion konténerekbe a mindenki által kedvelt kulé kavicsot töltöttek; nem is csoda, hiszen ez a típusú kavics könnyen kezelhető, keskeny lábazatba is tökéletesen illő, ráadásul gazdaságos, továbbá könnyen beszerezhető. 

  

A végeredmény tartós, ráadásul hosszú évekig kezelésmentes megoldást jelent új tulajdonosai számára.

  

Amennyiben Önnek is elnyerte tetszését a gabion díszburkolat, a részletekkel kapcsolatban érdeklődjön Jávor Richárd gabionszakértő kollégánknál!