TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Bordázott kombi deszka néhány lehetséges felhasználása

2020.06.26

Az egyre sűrűbben lakott környékeken fokozottan kell ügyelni a kerítésvásárlásnál a biztonságra, a komfort érzetre és az esztétikára. Kevés ember szereti, mikor arra kell ügyelnie mit csinál, mert a szomszéd minden mozdulatára rálát. De a teljesen falszerű megoldásoktól is próbáljuk megkímélni magunkat, hisz nem szeretnénk otthonunkat „börtönként” megélni.

Ügyfeleink előszeretettel keresnek meg minket különböző problémákkal, melyekre könnyen és célszerűen felhasználható megoldásokkal igyekszünk segítséget nyújtani számukra.

Azoknak az ügyfeleinknek, akik egyedi igények szerint szeretnének kellően szellős, mégis biztonságosan zárt és belátásmentes kerítés, a kombi deszkát ajánljuk. Ezzel a kerítéssel megtalálhatja az aranyközéputat, hiszen kerítése nem lesz falszerű, megtartja egy szokásos kerítés tulajdonságait, még is teljesen jól belátásgátló. Ezek mellett ez egy igen masszív anyag, 2,6x14,6x400 cm-ben és 2,7x14,6x200 cm-ben is elérhető nálunk.

A táblás kerítésekkel ellentétben a kombi deszka kerítés szabadon variálható ezekből a kisebb részekből, azaz lécek tetszőleges távolságra rögzíthetők. Tehát ha a belátásgátlás másodrendű, anyagspórolás is lehet cél, így a kedvezményesebb ár elérése is, ha nagyobb távolságot hagyva szellősebben rögzítjük a deszkákat.

Ahogy a képen is látható, termékünkből bejárati kapu is készíthető a teljes összepasszoló esztétika kedvéért.

A legkreatívabbak számára azonban más kihívásokkal is szolgálhat bordázott kombi deszkánk. Erre egy tökéletes példa a képen is megfigyelhető. Egyik ügyfelünk praktikusan használta fel termékünket lépcsőjének felújítására is. A lépcső zártszelvény keretének adott méretére vágta, majd furatolást követően, kapupánt csavarral rögzítette azt a kerethez. És így a kertre nézve kijelenthetjünk, hogy teljes az összhang.

Bán Rebeka