TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Bontott építőanyagok helyszíni újrahasznosítása gabionokkal

2020.08.06

Manapság szerencsére egyre elterjedtebb itthon is a környezettudatosság. Cégünk is nagy figyelmet fordít a zöld megoldásokra, praktikákra. Amennyiben visszajáró olvasója blogunknak észrevehette, hogy gyakran szó esik a környezetvédelemről. Ebben az írásban is középpontba helyezném az újra hasznosítást, ami kis lépésnek tűnhet, azonban sokat jelenthet globális szinten.

A gabion igen mutatós megoldást nyújthat számunkra, ha kerítést vagy esetleg bármilyen kerti kiegészítőt szeretnénk létrehozni, mint például egy pad vagy esetleg grill. Leggyakrabban kövekkel töltjük fel ezeket az elemeket, azonban lehetséges töltőanyag a bontott tégla, cserép és szeletekre vágott fa gerenda is. Ezenkívül használhatunk kidobásra ítélt kis mennyiségű megmaradt többlet anyagokat is, gondolok itt beton törmelékre vagy hulladék boros és sörös üvegekre.

Az építkezés végén újra feldolgozás segítségével ízlésesen és költség hatékonyan kertet, falat, kerítést építhetünk. A legtöbb régi épület bontásánál található beton, tégla, cserép, kő és kavics, fa, üveg építési hulladék anyag. Ahelyett, hogy a hulladék anyagot költségesen elszállítanánk és vele környezetünket vagy hulladék feldolgozó kapacitásokat terhelnénk, a helyszínen a bontott anyagot újra felhasználható, kedvező ár fekvésű gabion építés technológiákat kínálunk. A technológia segítségével bontási és építési hulladékunk könnyen hasznosítható és a környezetbarát építkezés maximálisan megvalósítható.

Szerencsések vagyunk, mert ügyfeleink nagyrészt megosztják velünk pozitív visszajelzésüket, termékeinkkel és ötleteinkkel kapcsolatban, melyet az alábbi képek is igazolnak. A gyakorlatban három csodás megvalósításról kaptunk képeket a Gabion Basic kerítést bontott 100 éves tégla felhasználásával, a Gabion Basic támfal bontott beton töltettel és a Gabion Basic ülőpad kő és boros üveg felhasználásával.

Remélem sikerült meghoznom a kedvüket a környezettudatos megoldásokhoz, amennyiben erre a kérdésre IGENnel válaszolnak, akkor keressék fel a linkre kattintva https://gabionok.hu/index honlapunkat és kezdjenek neki egy zöld és igényes kert megvalósításának. Jó munkát kívánok!

Bán Rebeka