TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Új termék! Belátásgátlás számos felhasználási móddal

2020.09.03

Amikor belátásgátló termékeinkre kerül sor, mindig fontos megjegyezni a szomszédokat, illetve a komfortérzetet. Mire is gondolok pontosan? Manapság ebben a rohanó világban az emberek többsége a nyugalmat várja el otthonától. Azt a fajta nyugalmat és intim teret, ahol nem kell azon stresszelnie, hogy bárki ítélkezik felette, ahol elengedheti magát. Sajnos ezt sokak nem tehetik meg saját kertjükben sem, hiszen, ha szerencsések vagyunk, akkor jóban vagyunk a szomszéddal, de még ebben az esetben sem élvezzük a kíváncsi tekinteteket mindig, és ha nem rendelkezünk megfelelő belátásgátló módszerrel, akkor bizony búcsút mondhatunk a kertben való önfeledt pihenésnek.

A szomszédoktól való egészséges elszigeteltség mellett, arra is figyelnünk kell, hogy ne szakítsuk ki magunkat az esztétikus, természetes környezetből, hiszen ezek összessége adja a komfortérzetünket, ami elengedhetetlen a kiegyensúlyozott nyugodt élethez. Nyilván minden ember más, de azt kijelenthetjük, hogy az emberek többsége szereti a zöld környezetet és előnyben részesíti a szimpla zárt falakkal/kerítésekkel szemben.

Amennyiben az előbbiekkel teljes egészében vagy csak részben is egyetért, érdemes tovább olvasnia ezt az írást, hiszen cégünk igen kedvező áron kínál Önöknek megoldást. Ezek mellett még sok-sok kreatív felhasználási módra is fény derül.

Új termékünk nem más, mint a buxus panel, mely műanyagból készült azonban rendkívül realisztikus hatást sikerült elérni vele, az alábbi linken meg is találja termékünket https://belatasgatlo.hu/buxus-panel.

A buxus panel segítségével könnyedén kialakítható természetes hatású zöld környezet, részleteit tekintve zöld fal, zöld belátásgátló. A panelek szélei egymásba pattinthatók, így nincs szükség szegecselésre, vagy klipszelésre, tehát egyszerűbb, gyorsabb és nem igényel több anyaghasználatot. Könnyű méretre vágása is termékünk mellett szól, hiszen ezáltal sokkal könnyebb már meglévő kerítésünkre illeszteni. A termék a buxus vagy más néven puszpáng sövény megjelenését adja vissza. Sűrű levélzete részletesen kidolgozott, ezért ideális dekor elemként.

Belátásgátlókhoz képest is sok felhasználási területe van. Leggyakrabban takaró elemként használják, de akár gurítható mobil falakat is kialakíthatunk belőlük, amit a nap állásának megfelelően úgy mozgathatunk, hogy a teraszon időző baráti társaság árnyékban hűsölhessen egy forró nyári napon. Ez a megoldás ideális éttermeknek, akik a teraszon elkülöníthetik az asztalokat, majd zárás után bevihetik a műsövény falakat. Emellett gyakran használják belső terek dekorálására, ideális irodákban, mivel pár perc alatt zöld falunk lehet, ami nem igényel gondozást, nem fog elhervadni, vagy lehullani, viszont megteremt egy pozitív és természetes munkahelyi atmoszférát. Hölgyek figyelem! Gyakran találkozhatunk vele esküvőkön is. Virágokkal könnyen dekorálható, akár fotófalként is remekül funkcionál. De, mint minden belátásgátló, erkélyen, illetve oldalkerítésen is remekül helytáll.

Az elején szó esett a rohanó világról, amihez igencsak alkalmazkodott életvitelünk is és pontosan ezért termékeink is, sajnos sokunknak nincs ideje a kertben gondozni egy élőnövénnyel felfuttatott kerítést, hiszen időigényes és az eredmény nem állandó. A buxus panel viszont nem szezonális megoldás, télen-nyáron zöldelleni fog otthonok bármely részén. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Bán Rebeka