TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Hogyan válasszon acél táblás kerítéseink közül?

2024.02.15

Ha új kerítésen gondolkodik, az acél kerítést csak ajánlani tudjuk. Saját tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzése is azt igazolja, hogy egy erős, könnyen telepíthető, időjárásálló kerítéstípus, amit sok helyen nagyon kedvező áron lehet beszerezni.

Azonban laikus kerítésvásárlók gyakran láthatják azt, hogy több látszólag hasonló termék, más névvel és más áron vásárolható meg, és senkit nem lehet hibáztatni azért, mert nem tudja elsőre eldönteni, mi a különbség és hogy ez mennyit ér meg neki.

A mi kínálatunkban is jelenleg több 3D kerítéstábla szerepel, ezért is szeretnénk önnek segítséget nyújtani a választáshoz.

Ha ezeken a pontokon végighalad, biztosan jó döntést fog hozni.

Felhasználás: Először is határozza meg, mire van szüksége! Persze erre könnyedén mondhatja, hogy kerítésre. Na de például milyen területen? Otthonunk közelében általában szeretnénk a legerősebb kerítést felszerelni. Oldalsó kerítésnél azonban nem biztos, hogy erre szükség van, mert valószínűleg az illetéktelen behatolók nem a szomszédságból érkeznek. A vékonyabb ritkább osztású rácsoknak általában a megjelenése sem olyan, amit frontkerítésként kifogástalan, de nagyon jól működhetnek oldalsó kerítésként, gyümölcsös kerteknél, vagy olyan területeken, ahol nincs nagyon igénybe véve. Az erősebb kerítéseket ajánljuk front kerítésre, gyerekek, és kisállatok mellé, valamint olyan területen, ahol kifejezetten fontos szempont a biztonság.

Anyagminőség és tartósság: A sűrűbb osztás és vastagabb huzalok erősebb és tartósabb táblát is jelentenek, de emellett az anyag minősége, a felületkezelés módja is fontos. A termék minőségéről biztosíthat minket maga a gyártó is, ha egy ismertebb cég, amely garanciát is vállal a termékre. Az erősebb kerítések természetesen nagyobb biztonságot jelentenek, mivel nehezebben bonthatók. A minőségi táblák ezek mellett nehezebben rozsdásodnak. A rozsdás felület pedig mindig a kerítés gyengepontját jelenti. Nem csak amiatt, mert ezen a részen könnyen törhet, így nem biztos, hogy megállítja az illetéktelen behatolókat, vagy a háziállatok ki és bejutását, de a rozsdás kerítés balesetveszélyes is lehet.

Forma: Az acél rácsos kerítések általában nem a formáról szólnak, de azért találhatunk dekoratívabb darabokat. Ilyen például a díszkerítések a kínálatunkban. Emellett választhatunk olyan színt, mely lehet, hogy a területen álló épülethez is jobban illik.

A tábla méretei: Egyáltalán milyen magas kerítésre van szüksége? Ezek a kerítéstáblák sztenderd méretűek, ezért adott kínálatból választhatunk. Természetesen lehetséges a vágásuk, de ez plusz munka és végülis hosszabb szakaszon az anyag jelentős pazarlása.

Kínálatunkban zömében 2,5 méter széles termékeket talál. Kivételes a Krypton3D50 2m kerítéstábláink, ami ahogy a neve is mutatja 2 méter szélesek. Ha ebből a szeretne kerítést telepíteni, az azt jelenti, hogy adott szakaszon több oszlopra és kiegészítőre lesz szüksége. Ez növeli a kerítés költségét, amiért ön extra tartást és erősséget kap, mivel a kerítésrendszer több rögzítési ponttal rendelkezik majd. Ez a táblánk ráadásul sűrűbb osztású is (5 cm a függőlegesen futó huzalok távolsága és 10 cm a vízszintesen futóké), ami szintén fokozza a erejét. Tehát bátran mondhatjuk, hogy jelenleg ez a legerősebb 3D táblánk, és az egyik legstabilabb típusú kerítés a kínálatunkban

Ár és költségvetés: Mindig fontos tényező az ár. Végül is önnek kell felmérnie, hogy milyen költségvetésű kerítést engedhet meg magának. Ha feneketlen pénztárcával rendelkeznénk, biztosan a legerősebb, legminőségibb és valószínűleg a legdrágább kerítést választanánk, de sajnos ez nincs így, ezért mérlegelni kell, hogy adott keretbe mi fér bele, és abból mi számunkra a legfontosabb vagy szükségszerű.

Referenciák és vélemények: Ha van olyan ismerőse, aki nemrég telepített új kerítést, kérje ki a véleményét. Ha nem ismer ilyen személyt, kutasson fórumokon, kérdezzen speciális facebook csoportokban, vagy ha már van jelöltje, nézze meg az adott cég véleményezését, lehetőleg a honlaptól független felületeken. Például social media felületek, vagy a Google-ben.

Ezzel a tudással felvértezve nézzük meg, nálunk milyen 3D típusú kerítések közül választhat.

Egyszerű dolga van abból a szempontból, hogy termékeinkben van valami közös. A 4 mm vastagságú huzal. Mi abban hiszünk, hogy ez már egy elegendő szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik, ezért ennél vékonyabb szálú táblákat nem forgalmazunk.

Közös még a felületkezelési technológia. „Horganyzott” megnevezéssel ellátott termékeink tűzihorganyzottak. Erről a technológiáról ITT olvashat többet. Ha ilyen terméket keres két típus közül választhat: Krypton3D60 kerítésünk ritkább osztású (60x200 mm). Ezt elsősorban akkor választják, ha nincs szükség speciális biztonságra, nincs nagy igénybevétel és nem annyira fontos az esztétikum. Horganyzott Krypton3D50 táblát is választhat. Ennek rácsosztása 50x200 mm, tehát egy erősebb , sok helyen már helytálló kerítést kap nem sokkal többért.

Szinterezett tábláink között viszont nagyobb a kínálat. A felületkezelésről ITT találja a részleteket.

Krypton3D50 termékünkből is van antracit és zöld színben színterezett, ahogy Nylofor Light, Nylofor Light Single és Krypton3D50 2M termékekből is.

Ezek között a termékek között az eltérés a rácsosztás, azaz a tábla sűrűsége.

Haladjunk sorban.

55x200 mm-es rácsosztású a Nylofor Light Single termékünk. Ha önnek elegendő egy viszonylag ritkább sűrűségű rács, de a Krypton3D60 horganyzott táblái helyett színterezett kerítést szeretne, válassza a szintén kedvező árú Nylofor Light Single termékeit.

50x200 mm-es, sűrűbb rácsosztással rendelkezik a Nylofor Light és Krypton3D50-es tábláink. A Nylofor Light minőségét a népszerű belga Betafence márka biztosítja. Mind árban, mind ellenállóképességüket tekintve középkategóriásnak tekinthetők.

Legsűrűbb és legerősebb táblánk a már említett Krypton 3D50 2M kerítéstábla. Ha extra behatásnak lesz kitéve a kerítés, vagy fokozott biztonságot szeretne, válassza ezt a terméket. Rácsosztása a legsűrűbb, 50x100 mm, de a rövidebb táblahossz is fokozza szilárdságát.

Reméljük sikerült önt eredményesen elkalauzolni az acél rácsos kerítés útvesztőiben.

Ne felejtse ezek a táblákat éppen kiárusítjuk, így nagyon kedvező áron, de csak a készlet erejéig elérhetők!

Ha maradt még kérdése, forduljon bátran szakértő kollégáinkhoz bizalommal.

Ügyfélszolgálat