TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

2023 év újdonságai

2024.01.03

Ahogy ez elmúlt években, idén is figyelemmel követtük az új trendeket és eszerint újítottuk kínálatunkat,  hogy ügyfeleinket továbbra is a lehető legjobb minőséggel tudjuk kiszolgálni.
Sok újdonság érkezett webshopunkban, de a három kedvencünk a következő volt.

3, Fém pergola: 
A saját tervezésű és gyártású fém pergola kiváló kocsibeállónak vagy előtetőnek. Úgy terveztük, hogy ne csak tartós, hanem esztétikus is legyen. Sőt lehetősége van saját igényei szerint változtatni rajta.

 

2, Ipoly, Sajó és Dráva alumínium lécek: 
A könnyű és tartós alumínium lécekből változatos kerítéseket építhetünk saját ízlésünk szerint. Váltogassa a színeket, formákat a lécek közötti hézagokat! A végeredmény biztosan egy egyedi, esztétikus és modern kerítés lesz.

 

3, Zselic WPC deszkák
A WPC egy fa-műanyag kompozit anyag, mely a műanyagnak köszönhetően tartós, nem veszít a színéből és tartásából ugyanakkor teljesen fa hatású megjelenése van. Zselic deszkáink elsősorban külalakban újítottak már meglévő Calssic deszkáinkhoz képest.

Már most megígérhetjük, hogy 2024-ben is lesznek újdonságaink. Nemsokára leleplezzük új virágládáinkat és 3D kerítéstábláinkat is.
Kövessen minket social media felületeinken, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön híreinkről!