TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

2023 legnépszerűbb termékei

2023.12.27

Év végével nem csak legolvasottabb cikkeinket összegezzük, hanem ami sokkal fontosabb, a legnépszerűbb termékeinket is sorra vesszük. Természetesen a különböző típusokat nehéz összehasonlítani, hiszen népszerűbb-e egy-egy rögzítő, amiből többre van szükség egy kerítésrendszer felállításához, mint egy-egy kerítéstábla.

Mégis megpróbáljuk megnevezni az ügyfeleink kedvenc termékeit, hiszen ez sokat elárul a trendekről, és többi vásárlónknak is segítséget nyújthat, mit érdemes választani.

 

Legnépszerűbb rögzítő: Lefogó kengyel

A lefogó kengyellel valóban nagyob egyszerű a szerelés. 40x60mm-as furat nélküli rendszer oszlopainkhoz használhatjuk. A táblákat pedig fúrás nélkül rögzíthetjük.

Legnépszerűbb belátásgátló: Ecoflex szalag antracit színben

Ecoflex szalgjaink nekünk is nagy kedvencünk. Sokszor ajánlottuk ügyfeleinknek. A szalagokat a kerítés rácsaiba fűzve ügyfeleink saját magunk határozhatják meg a belátásgátlás mértékét, akár mintát is kialakíthatnak. A belátásgátló szalag a fűzésnek köszönhetően szorosan illeszkedik a kerítésrácshoz, így a szél sem tépázza meg úgy, mint például egy hálót. Tartós, könnyen vágható, és színét is sokáig megtartja.

Legnépszerűbb fém kerítés: Nylofor Light Single 1730-as zöld színben

Kínálatunkban több 3D típust is talál. Nylofor Light Single tábláink kétségtelenűl az egyik legjobb ár érték arányúak, minden bizonynal ennek köszönheti népszerűségét. 1730-as méret is a sztenderd méret melyből egy átlag embermagasságú kerítés éípthető. A Nylofor Light Single drótháló szemnagysága 200 x 55 mm, a merevítő helyén pedig 100 x 50 mm. A  4 mm átmérőjű drót biztosítja a drótháló rendkívüli szilárdságát.

Legnépszerűbb tekercses kerítés: Argitex vadháló 160 cm magas

Tekercses kerítést elsősorban naggy területek gazdaságos leválasztására használjuk. Ezért nem ritka, hogy például vadgazdálkodás területén egy tekercsből többre is szükség lesz. Így a vadháló sokkal népszerűbbnek hat, mint például az Eurofence termékek. A vadhálót viszont nem csak erdőkben használják. Nagy szakítószilárdsága miatt ön is hazsnálhatja oldalsókerítésként, növényfutattónak, mint péládul szőlőtermesztés, vagy gyümölcsöskertekben.

Legnépszerűbb fa kerítés: Mátra 180x200 cm

Úgy tűnik az év mottója az lett, hogy ha zárt legyen magas is. Mátra kerítéseinket kifejezetten a zavaró szomszédság, forgalmas utak mellé ajáljuk, mivel egy tábla felszerelésével nagyon könnyen építhet egy magas és zárt kerítést. Lehet ez is az oka a népszerűségének, de a Mátra tábla ennál sokkal többre képes. Mátra táblákból könnyedén zárhatja egy garázs vagy pergola falait, illetve épthet fészert.

Az új klasszikusok mellett érdemes figyelmet szentelni új termékeinknek is. Cégünk igyekszik nem csak a megszokott igényekre a megszokott megoldáokkal szolgálni, hanem mindig újítani. Iratkozzön fel hírlvelünkre, hogy mindig értesüljön újdonságainkról. ITT