Tippek miként jusson olcsóbban kerítéshez

2021-01-22
Cimke:

Biztosan az Ön fejében is felmerült a kérdés: „Miként tudnék olcsóbban kerítéshez jutni?”. Na jó, ha ez nem is ilyen pontosan fogalmazódott meg, az tény, hogy mindenki szereti a kedvezményeket és a jó tippeket ahhoz, hogy a legkedvezőbb áron juthasson hozzá a kívánt termékhez. Cikkemben ezekről a praktikákról fogok írni, mellyel megkönnyítheti életét, azonban pénztárcája nehezebb marad.

Szezonális ajánlatok

Elsősorban érdemes felmenni honlapunkra, hiszen az esetek többségében találkozhat ideiglenes akciókkal. Jelen helyzetben ez most az Early Bird akciónk, melyet 2021.február 20-ig használhat fel az oldalon található kuponkóddal. Ezzel az akcióval legalább 10% kedvezményt zsebelhet be minden termékünkre. Az alábbi linken olvashat róla részletesebben. 

Pályázatok

Ezek mellett mindig érdemes körbe nézni az aktuális pályázatok között, hiszen igazi gyöngyszemekre lelhetünk. Mire is gondolok jelenleg? Előző cikkünkben írtam az otthonfelújítási támogatásról, mely remek lehetőséget nyújt kerítés vásárlásra is. Mondhatni kihagyhatatlan ajánlat. Persze meg kell felelni bizonyos előírásoknak és kritériumoknak, de erről a linkre kattintva kaphat bővebb információkat. 

A megbecsült visszatérő ügyfél

Érdemes figyelembe venni azokat az akciókat is, melyeket vásárlás után biztosít cégünk. Következő ajánlat, amin gondolkodunk, a „képért cserébe kedvezmény”. Nem lesz sok teendője csak a vásárolt termékről készíteni egy képet, melyet visszaküld a kiküldött kérdőív kitöltött példányával együtt, amiért cserébe mi kedvezményt vagy ajándékot biztosítunk. Az akció indulását közzé fogjuk tenni a Facebookon az Instagramon és az oldalainkon is. Megéri visszatérő kuncsaftnak lenni!

Tavaszi áremelés megelőzése

Jobb ha tudja, hogy a kerítések forgalmazásának szezonja tavasztól őszig terjed. Ezzel a gyártók is tisztában vannak, így az év eleje nálunk nem januárban, hanem inkább március-áprilisban kezdődik. Ekkor történik meg az áremelés is. A gyártók az előző évből következtetve emelnek az áraikon, és az áremelést a forgalmazók is kénytelenek követni, sőt ehhez még hozzájárulhat az infláció, mivel a forgalmazó a külföldi gyártónak általában Euróban fizet. Tehát ha kerítés vásárlásban gondolkodik, érdemes megelőzni a tavaszi áremeléseket és még télen leadni a rendelést. Gyakori, hogy januárban és februárban még az előző évben berendelt terméket forgalmazzák, így azoknak alacsonyabb az ára.

Akciós oldalak, kiárusított termékek

Ha kifejezetten akciós termékeket keres, érdemes ellátogatni a www.keritesakcio.hu-ra, hiszen itt tüntetjük fel kiárusított termékeinket. Ezen az oldalon remek ajánlatokat találhat, melyeket kár lenne figyelmen kívül hagyni.

Sérült termékek vásárlása

Néha elfordul, hogy a több száz kilométeres út során, míg a gyártótól a forgalmazóig kerül a termék megsérül. A fém kerítés tüskéi elhajlanak, vagy a védőréteg megkarcolódik, a deszkakerítés lamellái megrepednek. Természetesen ezeket a terméket nem áruljuk online, mivel tisztában vagyunk vele, hogy sérültek, viszont raktárunkban (Budapest, Pesti 474.) megtekinthetők és nagyon kedvezményes áron megvásárolhatók.

A fém kerítések hibáit vágással és javítófesték használatával tudjuk orvosolni, a deszkakerítések sérüléseire pedig azt javasoljuk, hogy vegyen plusz egy donortáblát, amiből lamellákat tud cserélni.

Sérült termékek hirdetéseit a Jófogáson szoktuk közzé tenni.

Ha érdeklődik, hívja Belovai Beáta kolléganőnket: +3620/317-6522

További remek tippekért érdemes ellátogatni Facebook oldalunkra, valamint Instagram oldalunkra, melyeken követheti az aktuális blogokat. Így biztosan nem marad le semmilyen hasznos információról.  

Szerző: Bán Rebeka