TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Hogyan teremtsünk megnyugtató légkört a kerítésen belül?

2022.02.25

Korábban írtunk arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a kerítéséből ( ITT ), de ha abból már kihoztuk a maximumot, miért állnánk meg itt? Hozza ki a legtöbbet az udvarából is! Kerítésforgalmazó cégként adja magát, hogy ajánljunk termékeket, de most nem magunkat fogjuk reklámozni, hanem pár egyszerű megoldást, amivel kellemesebbé és kényelmesebbé teheti a kertet, hogy az egy igazán kellemes hely legyen, ahol feltöltődet. Lássuk is mik ezeket a pontok.

 

Megnyugtató hangok

 

Ha olyan szerencsés, hogy olyan helyen él, ahol reggelente rendszeresen csiripelnek az énekesmadarak, akkor tényleg nincs szüksége másra, ami a nyugtató hangokat illeti. Ellenkező esetben érdemes beruházni néhány szélcsengőbe az otthona külső részére. A szélharangok meglehetősen olcsók, és könnyen felakaszthatók. Azonban a madarakat is érdemes odacsábítani, ha lehet. Ehhez kitehet itatót, madáretetőt, madárodú. De a madarakat a számukra finom rovarok is odacsábíthatják, amiket pedig az illatos virágok vonzanak oda.

 

 

 

 

 

 

Növények

 

Semmi sem annyira léleksimogató, mint ha csodálatos zöld növények vesznek körül. Szűrik a levegőben szálló port és kellemes illatokat bocsátanak ki, arról nem is beszélve mennyire szépek lehetnek. Ültessen minél több növényt a kertbe, nem is hiszünk benne, hogy ezt el lehet túlozni.

Korábban írunk arról, milyen messze ültessen a kerítéstől. Ezt a cikket ITT olvashatja. Növényajánlónkat pedig ITT találja.

 

 

 

 

 

Saját kényelme

 

Vásároljon kényelmes székeket, és helyezze el őket az udvarán. Napozóágy, függőágy, vagy csak egy kényelmes pad vagy szék. Legyen önnek is kényelmes az ott töltött idő. De kitehet egy asztalt és reggelizen ott, vagy hívja át a barátait. Ugye milyen csábító kép?

 

 

 

 

 

 

Fények

 

Fényeket már a kerítésekre is ajánlottunk, de nem muszáj a kerítésre helyezni őket. Vásároljon fákjákat, akár napelemeseket, amik kirajzolják este is a járható útvonalat, fokozza a megnyugtató hangulatot este is, amikor már a madarak elcsendesednek és a virágok sem látszanak.

 

 

 

 

Ha pedig kész a projekt, szívesen fogadjuk öntől saját fotóit, melyet feltölthet az ügyfélfiókjában, vagy küldje el az ön értékesítőjének.

Kövessen minket az Instagramon is, ahol folyamatosan osztunk meg kreatív ötleteket.