TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Ékszertartó drótrács készítése

2020.07.15

Cégünk weboldalán rengeteget lehet olvasni barkácsolási ötletekről, praktikákról, melyet nagyrészt a férfiak alkalmaznak háztartásaikban. A következőkben azonban inkább a nőkhöz szólók vagy éppen partnereikhez, akik meglepnék párjukat. Női mivoltomból én is nagyon megörültem a témának, hiszen nem árulok zsákbamacskát, az ékszerekről, azaz azok tárolásáról lesz szó az elkövetkezendőkben.

Az ékszerek számomra mindig is apró csodálatra méltó, azonban törékeny tárgyak voltak. Méretük miatt fokozottan kell ügyelnünk tárolásukra, hiszen könnyedén elkavarodhatnak, ami sok bosszúságot tud okozni.

Cégünk kedvező áron kínál Önöknek több fajta horgonyzott rácsot, melyekből nagyon egyszerűen tudnak ékszertartót készíteni. Ezen rácsokat a linkre kattintva nézheti meg weboldalunkon: https://webshop.keritesrendszerek.hu/allattartas-keritesei/tenyeszeti-drothalo/casanet-tenyeszeti-halo . Ezeket rögzíthetjük régi képkerethez vagy akár két befűrészelt hasábfára, akár gipsz keretbe öntve, akár szív formára kivágva és a szélekre gyöngyöket fűzve. Ezeket a technikákat az alábbi képen figyelhetik meg.

 

 

DE! a lehetőségek végtelenek. Hagyhatja szárnyalni fantáziáját, ezzel megalkotva egyedi ékszertartóját. Nem csak praktikus, hanem élvezetes valamit sajátkezűleg elkészíteni, az ilyen dolgok mindig egy lépéssel közelebb lesznek szívünkhöz. Amennyiben kedvesének szánja, nem nyúlhat mellé, hiszen azzal, hogy időt szánt ajándéka elkészítésére és ezt szívből tette, megmutatja párjának, hogy mennyire fontos is Önnek. Amennyiben sikerült felkeltenem érdeklődését, ne hezitáljon! Kezdjen neki a szórakoztató, kreatív barkácsolásnak! Jó munkát kívánok!

Bán Rebeka