TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok
DIY

DIY kerítés előnyei

2022.09.02

Manapság nagyon népszerűek a DIY (csináld magad) megoldások. Mi is gyakran ajáljuk ezeket, mert szeretjük a kretaivitást, az újrahasznosítást és tudjuk, hogy sokaknak a takarékosság is számít. 
Azonban az ilyen barkács megoldások, sokszor nincsenek kellően tesztelve. Látunk egy fotósorozatot vagy egy videót és nagyon egyszerűnek tűnik a megvalósítás, de valójában se nem egyszerű, se nem tartós, se nem gazdaságos. Tehát egyáltalán nem éri meg.
Viszont az is igaz, hogy sok esetben tényleg nagyon jó tippeket kapunk, amit egy kis akaraterővel tényleg meg tudunk csinálni.
Mi ezért biztatunk mindenkit, hogy legyen bátor, mert ha megbizható forrásból merítjük az öteletek, és felmérjük a hozzávalókat, kevesebb az esély, hogy kellemetlen meglepetés fog érni minket.
De miért is éri meg “csináld magad”?
 
1. A barkács megoldások lényegesen olcsóbbak. Ez a legfontosabb tényező, amiért saját maguink készítünk dolgokat, hiszen a legtöbb eetben a ház körül megtalálható hulladék, vagy használt anyagból készülnek. Ráadásul mivel magunk készítjük nem kell telepítésért sem fizetni pédául egy kerítés esetében.
 
2. Növekszik a kreativitás. Pár ilyen project kivitelezése után, könnyen lehet, hogy ön talál ki majd valami újat és egyszerűt. Ezek után már nem kell böngészni az infulencerek és magazinok ötleteit, mert meglátja, hogy másképpen fog nézni a problémákra is és az ön környezetében megtalálható tárgyakra és anyagokra is. Nem is olyan nehéz mindenben meglátni a második funkciót.
 
3. A barkács kerítések egyszerűsége. Hiszen ezért tudja szinte bárki megvalósítani, mert nagyon egyszerű, könnyen kivitelezhető, nem szükséges szaktudás, vagy speciális szerszámok használata. 
 
Bármennyire is kreatívnak tartja magát, ne feledje, hogy sokszor azonban biztonságosabb és tartósabbak az előregyártott termékek, viszont azoknak is adhatunk új funkciót vagy feldobhatjuk és egyedivé tehetjük azokat valamilyen kiegészítővel.
Ha kreatív megoldásokat kapni, íratkozzon fel hírlevelünkre és kövessen minket az instagramon is.