TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

5 ok a teljesen zárt kerítés mellett

2021.09.03

Akár a külvárosban, akár egy forgalmas környéken él, jó, ha van egy kertünk, amiben élvezhetjük otthonunk nyugalmát és kényelmét. De ha nem megfelelő kerítést választunk, akkor már nehezebb dolgunk van. A szomszéd árgus szemei, az utcán elhaladó járókelők, a forgalom hangja, mind megzavarhatnak minket. Ha ez Önnek is ismerős, lehet érdemes kerítést cserélnie. Ebben a cikkben a teljesen zárt kerítések mellett érvelünk. Önnek is j választás lehet, mutatjuk, hogy miért.

1, Szabadtéri élmények

Legyen szó medence- vagy grillpartiról egy kellemes napon, soha nem lehet annyira élvezetes, ha azok is mindent látnak és hallanak, akik nincsenek meghívva. A belátásgátló kerítések nem csak minket takarnak el a járókelők elől, de őket is előlünk, hogy csak a saját társaságunkkal foglalkozhassunk és élvezzük a közösen töltött időt.

Kapcsolódó cikk: PRIVÁT ÉLETTÉR KIALAKÍTÁSA SZAKSZERŰEN, AVAGY A BELÁTÁSGÁTLÓ OPTIMÁLIS ELHELYEZÉSE

2, A gyerekek biztonsága

A megfelelő kerítés biztonságosabbá teszi a kertjét gyerekei számára, hogy ők szabadon szaladgálhassanak és játszhassanak. Megvédi őket a behatolóktól, a balesetektől és minket is megnyugtat, hogy nem jutnak ki az udvarunkból.

Kapcsolódó cikk: GYERMEKBIZTOS KERÍTÉS: A LEGJOBB TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

3, A háziállatok biztonsága

Ugyanez vonatkozik a háziállatokra is. Annyi különbséggel, hogy ha egy kutya meglát valami érdekeset a kerítésen kívül, képes azt megrongálni is, hogy kijusson a kertből. Ezért különösen fontos, hogy erős kerítést válasszunk, amit nem tudnak könnyen megbontani a háziállatok, vagy azon egyszerűen átmászni, átugrani.

Kapcsolódó cikk: MIRE FIGYELJÜNK A KERÍTÉS ÉPÍTÉSÉNÉL, HA KUTYA VAN A HÁZNÁL?

4, Hangulat

A kerítésnek nem csak a funkciója fontos, de az esztétikája is. Ha már ennyi figyelmet fordítunk arra, hogy kertünkben jól érezzük magunkat, természetes, hogy egy szép kerítést keresünk. Szerencsére már a gyártók is figyelnek arra, hogy nagy kinálatot biztosítsanak kifejezetten esztétikus kerítésekből

Kapcsolódó cikk: HOZZA KI A LEGTÖBBET KERÍTÉSÉBŐL

5, Adatbiztonság

Manapság különösen érdemes tudatosnak lenni abban a kérdésben, hogy milyen információkat teszünk nyilvánossá magunkról és az életünkről. Sajnos lehetséges, hogy valaki visszaéljen azzal, amit rólunk akár az interneten megtalál. Ezért különösen fontos, hogy azt a teret, ahol igazán elengedhetjük magunkat, minden szempontból biztonságossá tegyük. Teljesen belátásmentessé és minél inkább hangszigetelté.

Kapcsolódó cikk: ZAJVÉDELEM: 3 TIPP A KERT BÉKÉJÉHEZ

 

Belátásmentes kerítést keres vagy további kérdése van a témában? Keresse szakértő kollégánkat.
 

Belovai Beáta

Tel.: +36/20-317-6522

E-mail: belovai.beata@keritesrendszerek.hu

 

Belátásgátló, illetve zárt kerítésinket megtalálja a cikk alatt az „Ajánlott termékek” között.