TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

4 projekt, amit ne halogasson tovább

2022.01.21

Lehet, hogy ön már készen áll a melegebb időre, de vajon a kertje is készen áll rá? Van néhány háztáji projekt, amit, ha minél előbb napirendre tűz, kertje sokkal élvezhetőbb lesz a meleg évszakokban.  Ráadásul, ha korán a végére jár ezeknek a feladatoknak, több időt tölthet az eredmény kiélvezésével, mint a munkával.

Íme a 4 projekt, amiket szerintünk önnek is érdemes megfontolnia.

A kerítés

Persze, hogy a kerítés az első, amit megemlítünk. A hosszú és zord tél kikezdi a kerítést, ami a tavasszal lesz igazán feltűnő. Sokszor mondjuk, hogy a kerítés javítását érdemes minél előbb elvégezni, mivel az elemek állapota tovább romlik, ha nem veszünk róla tudomást. Ráadásul még balesetveszélyes is lehet.

Hogy hogyan vizsgálja át a kerítését, és mit érdemes javítani, arról már többször is írtunk.
Olvassa el a kapcsolódó cikkeinket az alábbi linkeket.

3 JEL, HOGY FA KERÍTÉSED MEGSÉRÜLT A TÉL FOLYAMÁN

ÓVJA MEG KERÍTÉSÉT!

5 JEL, HOGY FÉM KERÍTÉSÉT KI KELL CSERÉLNI

HOGYAN ÁPOLJUK FA KERÍTÉSEINKET?

 

Vega kert

Álmodozott már arról, hogy ha zöldségre van szüksége, akkor kisétál a kertjébe és frissen begyűjti azokat? Ne halogassa tovább. Legyen ez az az év, amikor saját zöldséget fogyaszthat.

1, Első lépésként tisztítsa meg a területet.

2, Ha szükséges kerítse el. Ha például háziállatok garázdálkodhatnak. Ideális zöldségeskertekhez a félmagas kerítéseink, amiket webshopunkban ITT talál.

3, Alakítson ki magaságyásokat. A magaságyásokról az alábbi cikkben írtunk bővebben.
MAGASÁGYÁS, MAGASÉLET!

4, Jöhet az ültetés.

Az Chill Out Zone

A mai világban oly sok a stressz, ezért fontos, hogy olyan helyet teremtsünk otthon, amely örömet és kényelmet nyújthat. Ezért lehet önnek is szüksége egy pihenőzónára. Ez lehet a terasz vagy pázsit egy hangulatos sarka, növényekkel, lámpákkal, kényelmes bútorokkal körülvéve, hovatovább egy függőággyal. Gondoljon arra, hogy mit szeret, és hozzon létre egy zugot, ahol lazíthat és egyszerűen élvezheti a kinti tartózkodást.

Ehhez a projekthez elsősorban belátásgátló termékeinket ajánljuk, amiket ITT talál.

Szórakoztató terület

A tavasz ideális az szabadtéri szórakoztatáshoz, baráti összejövetelekhez, sütögetésekhez. Gondoljon a grillezőhely felújítására, a teraszbútorok felfrissítésére vagy egy tűzrakóhely beépítésére, hogy a legtöbbet hozhassa ki az idei nyári szezonból. Álljon mindig készen a barátai fogadására, hiszen nincs semmi, ami jobban feltöltené az embert kellemes érzésekkel, mint a számára legkedvesebb emberek társasága.

Ehhez a projekthez ajánljuk gabion kerti elemeinket: sütögetők, kerti padok, de akár még pergola is kialakítható gabionból.

Ha bármi kérdése van, esetleg segítségre lenne szüksége valamelyik projekthez, keresse fel bátran értékesítőnk bármelyikét itt: ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

 

Ha pedig kész a projekt, szívesen fogadjuk öntől saját fotóit, melyet feltölthet az ügyfélfiókjában, vagy küldje el az ön értékesítőjének.

Kövessen minket az Instagramon is, ahol folyamatosan osztunk meg kreatív ötleteket.