TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

3 modern kerítés elegáns otthonokhoz

2021.06.11

Ma már teljesen természetes igény, hogy a kerítés ne csak praktikus legyen, hanem illeszkedjen a stílusunkhoz, a kertünkhöz, a házunkhoz.

Mint mindenben, kerítésekben is vannak trendek, amik meghódítják a piacot. Min a forma mind az anyagválaszték igen gazdag és már úton útfélen találkozhatunk olyan megoldásokkal, amiken megakad a szemünk mert annyira dekoratív és figyelemfelkeltő.
Mint kerítésforgalmazó cég mi is tisztában vagyunk vele, hogy az ügyfeleinknek a külalak is elsőszámú prioritás.

Ebben a cikkben a mai trendekre reagálunk és bemutatjuk, mi mivel tudunk szolgálni.

 

Modern kerítés

Modern kerítésünk természetesen nem csak a design miatt lehet. Ennél sokkal többről van szó. A modern kerítés kihasználja a modern technológiát például a kapunyitásban, a megvilágításban, vagy a kaputelefonok és videóhívások segítségével a kommunikációban. Tehát a modern kerítés multifunkcionális.

Mi azonban ezekre a technikai újításokra ebben a cikkben nem térünk ki. Csak azokat az anyagokat fogjuk taglalni, ami a mi házunk táján is megtalálható, hiszen ezeket tudjuk ismertetni első kézből.

Gabion

A gabion azért nagyon praktikus, mert sokoldalú. A töltőanyagot és a formát jól megválasztva bármely típusú otthonhoz illeszkedik. Lehet rusztikus, mediterrán vagy modern is.

A modern gabionoknál, elsősorban a fehér mészkő divatos mostanság, illetve a megvilágítással variálható üvegszikla.

Viszont, ha egyedit szeretnénk, szabadon válogathatunk a rendelkezésre álló gabion kövekből különféle méretben, színben és textúrában: a nagy kőtömböktől a csiszolt fehér apró kavicsokig. Akár minta is kialakítható.

Mivel emellett bármilyen forma kialakítható, így akár más anyagokkal is variálható.

Gabion kerítéseinket ITT találja:

Ha egyedi kerítést szeretne terveztetni, vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal Jávor Richárddal:

javor.richard@keritesrendszerek.hu
+36/20-359-17-84

Modern fém kerítés                   

Az acél kerítésekkel is gyakran találkozunk, aminek az az oka, hogy a megfelelően kezelt fém kerítések erősek, merevek, a korrózióval szemben ellenállóak, így hosszú évekig remek és tartós kerítést alkotnak.

Ráadásul a fém a gyártás során szintén könnyen formázható, így sok féle minta van a piacon.

 Modern design kerítéseinket ITT találja. 

WPC kerítések

A WPC kerítések azoknak ideális, akik szeretik a deszkakerítések hangulatát, ugyanakkor szeretnének gondozásmentes időálló kerítést. Rendkívüli tartósságát annak köszönheti, hogy a WPC egy fa-műanyag kompizit anyagú kerítés.

Sokan tartanak attól, hogy nem annyira sokoldalú, mint például a gabion kerítés, pedig sok színben választható, akár variálható is, mivel a termékek deszkánként árusítják. Tehát nem kell egy egész táblának a gyártó által meghatározottnak lennie.

WPC termékeinket ITT találja.