TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Zöld szigetek a városban

2017.02.18

Zöld szigetek a városban

Erkély, terasz, tető – városi lakosok legkézenfekvőbb lehetősége, hogy „kiszakadjanak a négy fal közül”, közvetlenül a lakásukból. Még felemelőbb, ha az erkély, terasz vagy tető egy igazi zöld mini oázis. 
Hazánkban ma még kevésbé általánosak a zöldtetők, illetve egyáltalán az épületek tetőinek kihasználása, pedig ezek is alkalmasak beépítésre, kertek, sőt igazi kis oázisok kialakítására. Teljesen beépített tető is megvalósítható, akár közösségi kert jelleggel, vagy társasházak esetében afféle pihenő parkként kialakítva, saját tetőkert esetében esetleg mini wellness-központ céljára.

A zöld szigetek kialakításához az oldalunkon számtalan olyan terméket találhat, mellyel kialakíthatja városi kertjét. Válasszon Növényfuttató rács alatti futtatók, melegházak közül, vagy készítsen fa padlóburkolatot, mely szépen harmonizál a zöld környezettel. Főleg külföldi megvalósításokat, ötleteket gyűjtöttünk itt össze ihletadónak.