TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Új termék: Garten kiskapu

2020.11.10

Szinte nincs olyan családi ház, ahol ne lenne szükség egy kerti kiskapura. Akár növényeink védelmét, akár állataink időleges lezárását akarjuk megvalósítani vagy a terasz, illetve bejárati megoldásokhoz alkalmazunk kaput, a Garten kiskapu mindig jó választás.

A kiskapukat, mivel a legtöbbször a telken belüli elkerítésre használjuk, nem találjuk annyira sürgető eszköznek és jobbára valamilyen sufnituninggal oldjuk meg az elkerítést. Azonban mint minden kérdésben, ebben is jobb előre gondolkodni. Ha a virágos kertet, illetve veteményest szeretnénk megóvni, jobban tesszük, ha először a kerítéssel és kiskapuval foglalkozunk és csak aztán kezdjük az ültetést, mivel a telepítés megbolygathatja a kiskert nyugalmát, főleg ha a növények már a kerítés helyét is elfoglalták, és azokból csak emiatt a munka miatt vissza kell vágni.

Természetesen van az úgy, hogy beleszeretünk egy kiskutyába és csak miután hazavittük, gondoskodunk a saját területéről. Ezzel sem érdemes sokáig várni, már csak az állat védelme érdekében sem, nehogy elszökjön, amíg nem figyelünk oda, vagy ne okozzon magának sem sérülést olyan kerti elemekkel, szerszámokkal, amikről elfeledkeztünk.

Mint mindenben itt is érdemes a minőségre figyelni. A Garten kiskapu az egyszárnyú és kétszárnyú kapunkkal megegyező minőségű kerettel rendelkezik. Ha nem szeretnénk pár év múlva cserélni, mert például elhasználódik, megvetemedik, akkor válasszunk erős fém kerettel rendelkező kiskaput.
Ne tévessze meg a méret, a nagy igénybevételt tartsa szem előtt!

A Garten kiskapu előnye a kedvező ár érték arány és a könnyű szállíthatósága.


Felhasználási területek:

  • Hátsó kiskert kapuja: Megoldja a védett (kutyától, más házi állatoktól), lezárt növényekkel teli kert rész megközelítését.
  • Előkert oldal kerítés kapuja: A ház előtti rózsakert védelme.
  • Kerítés kombinációk kapuja: mind fa kerítéssel, mind beton kerítéssel könnyen kombinálható és hozzájuk illeszthető.
  • Kutya kifutó, kutyakennel kapu: minden kutya leválasztás, kutya lezárás kialakításhoz kiválóan alkalmazható
  • Jelképes bejárati kapu: sokan a kert határt zöld növényzettel kerítik, a növényekhez kiválóan passzol Garten kiskapunk
  • Terasz lezáró kapu: terasz lépcső, terasz ketté választásra gyakran használt kiskapu megoldás. Kifejezetten ajánlott kisgyermekes családoknak. A lezárt terasz biztonságos terület lehet egy kisgyerek számára.


Műszaki jellemzők

Rendszer előnyök: masszív keret, erős zsanérok, egyszerű szükség esetén cserélhető rács betét, horganyzott és szinter bevonatos szerkezet.
Keret: 40x40mm zártszelvény keret
Zsanér: Stabil, állítható zsanérok.
Rács: Sík rács+ rozsdamentes rács lefogó

 

Kaput keres? Vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársunkkal, Sallai Edinával!
sallai.edina@keritesrendszerek.hu
 +36/20-359-17-89