TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Új kerítést szeretnék! Hogyan fogjak hozzá a tervezéshez?

2019.06.21

Az építkezések során gyakran ütközünk előre nem látható akadályokba, így van ez a kerítés építésével is. Az alábbi sorvezető segíthet Önnek abban, hogy körültekintően tervezze meg kerítését; így amikor kollégánkat megkeresi, elkerülheti a félreértéseket és felesleges plusz köröket.
 
Hogyan álljunk neki a kerítés tervezésének?
 
Először is vegyük sorra, milyen igényeket kell kielégítenie a leendő kerítésünknek; első sorban belátásgátló funkcióval kell rendelkeznie, vagy a háziállatok kijutását kell megakadályoznia? Milyen szintű védelmi rendszert szeretne a háza köré építeni? Fém, vagy fa alapanyagokat használna? És a kérdés, mely mindent felülír: mekkora költségkeretbe fér bele mindez?
 
Amennyiben körvonalazódott bennünk mire lenne szükségünk, tegyük meg a következő lépéséket:
 
1. Mérjünk! - A pontos mérésre mindenképpen szükségünk lesz. Készítsünk egy rajzot és azon jelöljük be hova - milyen hosszúságú kerítésre lenne szükségünk, illetve határozzuk meg a kapu helyét és méretét is!
 
2. Jelöljük a sarkokat és egyéb csatlakozási pontokat! - A kerítés sarka nem csupán rögzítési szempontból érdekes, hiszen egy törés esetében vágásra kerülhet sor és emiatt több, vagy kevesebb kerítéselemre lehet később szükségünk. Jelöljük a rajzunkon azt is, hol kapcsolódik a kerítéselem más rendszerekhez, pl. falhoz.
 
3. Nézzük meg a terep adottságait! - Gyűjtsünk össze olyan információkat, melyekre az értékesítő kollégánk támaszkodhat; milyen a talaj összetétele, mennyire férnek hozzá a beépítendő területhez. Fontos kérdés, melyet minden alkalommal felteszünk; sík terepről, vagy lejtős terepről van szó. A lejtős terepek esetében mindenképpen fontos információ, hogy kb. hány százalékos lejtésről van szó.
 
4. Fotózzunk! - Ha biztosra akarunk menni, készítsünk képeket a terepről!
 
5. Használjuk a Kerítésrendszerek Kft. tervezőprogramját! Kattintson erre a linkre, és kérjen gyors becslést a kívánt kerítésrendszer árával kapcsolatban!
Figyelem! A program egy hozzávetőleges árat ad, mivel kizárólag sík terepen, töréspontok nélkül számol.
 
6. Kérdezzünk! - Ezeknek az információknak a birtokában sokkal könnyebben tudunk már tájékozódni a kerítések világában. Így lesz időnk azt is megbeszélni a tanácsadóval, hogy melyik kerítéstípus miért kedvező, illetve milyen kiegészítő eszközökre lesz szükségünk a kerítés telepítése során.
 
Amennyiben nem áll módjában személyesen befáradni budapesti vagy biatorbágyi irodáink egyikébe, küldjön árajánlat-kérést honlapunkon keresztül!
 
Kellemes tervezgetést kíván a Kerítésrendszerek Kft.!