TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Tyúkketrec és tyúk kifutó

2020.07.24

Az élet rendje, hogy a gyermekek felcseperednek és a megszokott játékaikra már nincs szükség. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen sok-sok játék átalakítható, erre példa az egyik ügyfelünk története.

Pár hónappal ezelőtt egyik kedves kliensünk megkeresett minket azzal a kéréssel, hogy segítsünk neki, hiszen a kamasz fia a régi játszó tornyát át szeretné alakítani tyúk házzá és tyúk kifutóvá. Kérésének eleget téve cégünk által forgalmazott raktári tekercses fém casanet hálónkat javasoltuk. Remek eredményt értek el vele, ezt képekkel is alátámasztották. A szerkezet elkészítése nem igényel különösebb szaktudást, a hálót a régi játszó torony fa kereteire csavarral és alátéttel kell rögzíteni. Ezek után már élvezhetik is a tyúkok új lakhelyüket.

Fém casanet hálónkat nem csak tyúkok elkerítésére lehet alkalmazni, hanem bármely kistestű állat elkerítésére alkalmas. Legyen szó hörcsögről, tengerimalacról vagy éppen egy lógófülű nyusziról, ezek a kis tünemények igen kedveltek mind a gyermekek mind a felnőttek köreiben.

Amennyiben már van ketrecük kedvenceinknek, akkor is érdemes elgondolkozni egy kültéri futtatón, hiszen állataink komfort érzete számunkra a legfontosabb és a szabadban legelgetés minden kis szőrmók kedvelt elfoglaltsága.

 

Remélem meghoztam kedvüket egy kis barkácsoláshoz, amennyiben így történt casanet hálónkat az alábbi linken weboldalunkon érheti el igen kedvező áron: https://webshop.keritesrendszerek.hu/kereses?kulcsszo=casanet . Jó munkát kívánok mindenkinek! Fő a kreativitás!

Bán Rebeka