TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Műsövény karácsonyi díszítés

2021.12.17

Megszokhatták már tőlünk, hogy gyakran ajánlunk olyan megoldásokat, ahol a már meglévő termékeinket tudja újra felhasználni. Karácsonyra is hoztunk egy ilyen ötletet, amihez műsövény, buxus gömb, vagy műnövény paneljeinket használhatják fel.

A karácsonyi dekorációk általában ugyanazokból az elemekből épülnek fel: gömbök, világítás, mézeskalács és hasonló téli ihletettségű elemek. A legtöbbször pedig a karácsonyfára vagy zöld girlandokra kerülnek fel. Arra gondoltunk, ha ez a zöld növény az alap, akkor miért is ne használhatnánk fel az „örökzöld termékeinket”.

 

A műsövényt általában a kerítésre vagy erkélykorlátra rögzítjük, ezért nagyon aktuális, hogy ajánljuk a kerítés díszítésével kapcsolatos cikkünket, amit itt talál: KERÍTÉSEK ÜNNEPI DÍSZBEN

De nem csak a kerítésre szerelhető fel a műsövény, ha már beviszünk egy fát a nappaliba, miért ne vihetnénk be a műsövényt is. Tegyük a falra, vagy egy üzlet falára. Aztán, mint a fát díszítsük karácsonyi gömbökkel, fényfüzérrel, és nem csak egy sarkunk lesz, hanem egy egész fal felületünk, ami karácsonyi hangulatot áraszt.

 

 

 

 

 

 

 

Azonban ha már falat akarunk díszíteni, választhatjuk a műnövény paneleket is, amik nagyon könnyen szerelhetők. Nézze meg ebben a videóban, hogyan is.

A panelek könnyen egymásba pattinthatók, aztán a falra szegeléssel, vagy felakasztássál is tudjuk rögzíteni.

A díszeket vagy kapóval tudjuk feltenni, amit a rácsos szerkezetbe akaszthatunk, vagy további műnövényeket, pl.: mikulásvirágos szúrhatunk bele.

Az előnye, hogy a díszektől megszabadítva, továbbra is díszíthető felületként tud funkcionálni, de teljesen lecsupaszítva is szép, ami az aprólékos kidolgozottságnak köszönhető.

A műnövény paneleket ITT találja.

 

 

 

Bejáratokat díszíthetjük a buxus gömbökkel. A termék gömb alakura nyírt buxus (puszpáng) sövényt mintáz.
Tegyük egy virágládába, vagy egy vödörbe. Csomagoljuk be a tartóládát, vagy csak kössük át egy piros szalaggal és már készen is vagyunk.

Természetesen ez a termék is olyan, amit minden évszakban használhat.

Ha meg szeretné rendelni ITT találja.

Ha megihlette valamelyik ötlet, vagy sajátot talált ki küldje el nekünk. Nagyon szívesen vesszük.

A képeket feltöltheti az ügyfélfiókban, amit jobb oldalon felül talál az oldalon.

Vagy elküldheti nekünk az info@keritesrendszerk.hu e-mail címre.

Boldog karácsonyt kívánunk!

Képek forrása: pinterest