Kedves ügyfeleink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy üzleteink december 16. és január 9. között téli szünet miatt zárva tartanak. Online rendelés leadása ebben az időszakban is lehetséges, de az ekkor leadott megrendelések feldolgozása csak január 9-én folytatódik.

Mobil félmagas kerítés kerti partikra

2020-07-13
Cimke:
DIY
fa

A jó idő beköszöntével elindult a kerti partik és gyerekzsúrok szezonja. Egyre nagyobb divat a gyerekek születésnapját nagyobb társaságban saját kertünkben megrendezni, ezért is éreztem aktuális témának, hogy ma a mobil díszkerítésekről írjak.

Sok problémát tud okozni a rendezvényeken való helyszínek elkerítése, pl. medence, vagy háziállat ideiglenes elhatárolása, ami különösen fontos, ha kicsik önfeledt ünnepléséről van szó, főleg ha a biztonság mellett az esztétikára is figyelni szeretnénk.

Cégünk erre is talált megoldást! Könnyen mozdítható, szét és összeszerelhető, kis helyen tárolható, sokféle közösségi célra használható mobil díszkerítés készíthető szarvas, siklós esetleg vadász félmagas kerítésünkből. Amennyiben háztartásában fa félmagas kerítésünkből maradt pár tábla, akkor az is multifunkciós mobilkerítéssé alakítható.

Legyen szó rendezvényekről, gyerekek felügyeletéről, kedvenc állataink bemutatásáról esetleg esküvőről, átalakított kerítésünkkel garantált az esztétikai siker és az előbb felsorolt pozitív tulajdonságok miatt a munkaidő is csökken.

Amire szükségünk lehet a szerelésnél nem más mint, kerítés oszlop, díszkupak és dübelezhető oszloptartó, illetve járódeszka, valamint szemes facsavar és akasztó kampó. A szerelés igen egyszerű, a járódeszkát méteres darabra vágjuk és erre fogatjuk rá középre facsavarral az oszloptartót. Az oszloptartóba helyezzük a 110 cm-es fa oszlopot és ezt is facsavarral rögzítjük. Az oszlop tetejére dísz gömb vagy kúp fém oszlopsapka kerül, melyet kis facsavarral rögzítünk. Az oszlop oldalára csavarozunk 2-2 szemes facsavart, illetve a fa kerítés elem vízszintes tartóihoz szintén 2-2 kampós csavart. A kerítés elemet ezekkel a kampós csavarokkal akasztjuk az oszlopra. Így érjük el kerítésünk könnyen össze és szétszerelhetőségét, tehát mobilitását.

 A talpak helyére kültéri bútorokra szánt fékezhető kerekeket is szerelhetünk, így a mobil kerítésünk gurítható lesz.

 

Ebben az esetben érdemes az akasztó kampó helyett szerelőfülekkel rögzíteni a „Szarvas” kerítéstáblát, azaz oszloptól oszlopig egy fix mobil elemünk lesz. Így minden elemet oszloppal kell kezdenünk és lezárnunk, tehát egymás mellé helyezve az elemeket, két oszlop lesz egymás mellett, ami csak kisebb esztétikai probléma, mert a stabilitása megmarad, ráadásul könnyen guríthatók egyben a mobilkerítések, amikkel akár derékszöget is bezárhatunk.

A részletek rejtik új díszkerítésed értékét, hiszen ennél a szerelésnél is szükséged lesz a kreativitásodra, ezáltal nem csak egy tömeg díszkerítésed lesz, hanem egyedi, melyet saját kezűleg raktál össze. Mennyivel jobban hangzik így? Jó munkát kívánok!

Bán Rebeka

Ajánlott termékek