TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Mit jelent az ipari kerítés és mikor van rá szükség?

2021.11.19

Az ipari kerítés védi a céges üzleteket, telephelyeket az illetéktelen hozzáféréstől. Ennek eredményeként a kerítésnek számos kritériumnak kell megfelelnie ahhoz, hogy betölthesse az ipari kerítés funkcióját. Amellett, hogy betörésbiztosak, a kereskedelmi célú ipari kerítéseknek olcsónak és könnyen gondozhatónak is kell lenniük.

Milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy ipari kerítésnek?

Ipari kerítésnek kell elsősorban megfelelő magasságúnak kell lennie ahhoz, hogy megvédje az ingatlant. Ezzel együtt fontos, hogy tartósak és ellenálóak legyenek, azaz ne legyen könnyen bonthatók és ne veszítsenek tartásukból az évek múltával sem, mivel például egy korhadásnak indul fa kerítést már sokkal könnyebb megbontani is, mint egy teljesen újat.
Ez azért fontos, mert sajnos egy-egy üzlet potenciális célpontja lehet a betörőknek, ugyanis biztosak lehetnek benne, hogy találnak ott értékes felszerelést, vagy készpénzt, ráadásul pontosan tudni, mikor nem tartózkodnak bent az alkalmazottak.

 Ezenkívül az ideális ipari kerítés olcsó, mivel általánosságban elmondható, hogy nagyobb területet kell körbe keríteni. Egy nagyobb kerítés költségei pedig természetesen nagyobbak.

A klasszikus dupla dróthálós kerítés mindezt és még sok minden mást teljesít.

Milyen terméket válasszon?

Függetlenül attól, hogy magán- vagy kereskedelmi használatra szolgál - a dróthálós kerítés hosszú ideig ellátja funkcióját. Ezen termékek beszerzése olcsó, és a belátáságátló szalagok segítségével pillanatok alatt belátásmentessé alakíthatók, aminek szintén fontos szerepe van a biztonságban. Választhat a sima PVC vagy a dekor szalagok közül. 

Ipari kerítés vásárlási költségei: mire számítsak?

Először is egy fontos információ: ha dupla dróthálós kerítést használ ipari kerítésként, akkor a legalacsonyabb költséggel számolhat kapcsolatban. Ettől függetlenül az ár függ a hossztól és a választott kiegészítőktől (pl. betontalp) illetve a kívánt kapuk számától típusától és méretétől.

Pontosabb árakért használja kerítéstrevező felületünket, amit itt érhet el.: https://webshop.keritesrendszerek.hu/tervezo/index?domain=keritesrendszerek.hu

 

Árajánlatét keresse bátran szakértő kollégánkat Dudás Attilát: dudas.attila@keritesrendzsrek.hu, +36/20-576-3704

Ajánlott termékeinket az az oldal alján találja.