TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Miért válassza a WPC-t a fa vagy fém táblás kerítés helyett?

2022.06.03

Amikor kerítést választ az udvarára, elég sok tényezőt kell átgondolnia: minőség, esztétikum, költség, várható élettartam, gondozási és karbantartási igény stb. Sajnos a legtöbb esetben nem lehet tökéletesen minden tényezőnek megfelelni. Cikkeinkkel igyekszünk segíteni, hogy ki, milyen kerítést válasszon. Ebben az írásunkban azt taglaljuk, miért érdemes WPC-t választani, ha fa vagy fém táblás kerítés is elérhető.

Milyen előnyei vannak a WPC kerítésnek?

Figyelembe véve, hogy milyen sok idő, pénz és energiaráfordítással járhat a kerítés karbantartása a WPC kerítés a fa de még a fém kerítésnek is népszerű alternatívájává válik. Korábban nem sokan gondoltak erre a típusra, azonban mára már az egyik legdivatosabb kerítéstípus lett. Mik lehetnek ennek az okai?

Lássuk mik az előnye egy WPC kerítésnek:

  • UV védelem. egyáltalán nincs szükség festésre, mivel nem felületi színezést kap a WPC deszka.
  • Tartós színezés: Mivel a termék anyaga színes, így az esetleges horzsolások, sérülések nem bontják meg a színezést, így kevésbé is feltűnőek a karcolások, mint a fém vagy festett fa esetében.
  • Nem rothad: Mivel műanyagot tartalmaz a kártevők nem kedvelik, így nem nem rothad és nem bomlik.
  • Újrahasznosítás: A legtöbb WPC kerítés műanyag és fa hulladékból készül, ezzel járul hozzá a környezetvédelemhez.
  • Változatosság: Mivel a WPC kerítés nem táblás kerítés, azaz nem egy egységes táblát veszünk meg, hanem deszkákat, azokat szabadon variálhatjuk, illetve azok távolságát is szabadon megszabhatjuk.

 

Míg a kerítések más formái kezdetben vonzóak lehetnek a költségmegtakarítás szempontjából, az élettartamuk során végzett rendszeres karbantartás, javítás és csere miatt összességében jóval többe kerülhetnek, mint egy WPC kerítés.

 

Most júniusban a hónap terméke nálunk a WPC rombusz deszka. Egy darab ára 4.990 Ft helyett, 4.749 Ft.

Tudjon meg róla még többet. Olvassa el kapcsolódó tartalmainak:

BEMUTATJUK A WPC ROMBUSZ DESZKÁT

WPC KERÍTÉS- MELYIKET VÁLASSZAM?