TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Legegyszerűbb szerszámtároló készítése fém rácsból

2020.07.03

Mindenki szereti az egyszerű de nagyszerű megoldásokat. A szerszám tárolásnál gyakran felmerülő probléma a hely hiánya, illetve a kaotikus elrendezés. Legtöbb esetben megtalálható a háztartásokban egy tároló helység, kisebb kamra esetleg garázs, melyek alkalmasak ezen tárgyak tárolására. Azonban a zsúfoltságot nehéz kikerülni, de cégünk most egy helytakarékos, környezetbarát és esztétikus megoldást kínál Önöknek.

 

A szerszámtárolónk fém táblás kerítés maradékainak, hulladékainak újra hasznosításával készül, ezzel is óvva környezetünket! Ezt a rácsszerkezetet könnyen elérhető lépcső folyosó falára vagy ritkábban használt tároló helység ajtajára egyszerűen felszerelhetjük, ezen elemek méretre vághatók, ezzel biztosítva illeszkedését bármely helyszínen és hogy a holt fal teret jól kihasználhassuk. Maga a szerszámtároló szerszámokkal együtt 2-5 cm vastag így a közlekedő folyosóból vagy lépcsőből alig vesz el helyet. A szerszám tároló tábla előnye még, hogy könnyen áttekinthető, átlátható és a szükséges szerszám gyorsan észrevehető és leemelhető. Gondoljanak csak bele, mennyire idegőrlő tud lenni mikor a szerszámosládában kutatva csak azt a kis csavarhúzót nem találjuk, amire éppen szükségünk lenne.

 

 

 

Szerelése igen egyszerű, a táblás rácsot két dübellel vagy akasztó kampóval a falra fogatjuk. A rácsra vagy egyszerű S alakú kis kampókra akasztjuk a szerszám akasztó madzagját vagy 2D tábla esetén a dupla pálcák közé szúrjuk be csavarhúzóinkat, illetve a drótra akasztjuk fogóink szárát.

Amint ezzel készen vagyunk, elkezdhetjük szerszámaink elrendezését a rácsszerkezeten. Amint javításra kerül a sor, könnyedén megtaláljuk szükséges eszközeinket, sok-sok bosszúság nélkül és a jól végzett munka után járó bónusz sör máris fogyasztható!

Bán Rebeka