TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Kerítésvásárlás laikusként? Segítünk

2022.04.01

Ahány ember annyi igény és annyi érdeklődési kör. Bármit is vásárlunk egyszerűbb dolgunk van, ha nem csak az igényeinknek felel meg a termék, hanem az érdeklődési körünknek is. Ugyanis hozzáértőként minden területen egyszerűbb megtalálni a legjobb vételt. Az olyan termékeknél, mint például a kerítés, ahol műszaki adatok és egyéb, akár ismeretlen hangzású és jelentésű tulajdonságok alapján dönthetjük el, mire van szükségünk, laikusként kicsit elveszettnek érezhetjük magunkat. Arról nem is beszélve, ha egész kerítésrendszert kell összeállítanunk. Mert ha nincs a szereléshez affinitásunk, sosem leszünk teljesen biztosak, hogy jól számoltuk-e ki a rögzítőket és egyéb kiegészítők számát.

Hogyan hozhat jó döntést egy laikus?

Segítünk.

1, Ügyfélszolgálat.

Természetesen a legkézenfekvőbb felkeresni az ügyfélszolgálatunkat. Ha szükséges értékesítőink ajánlanak az Ön igényeinek megfelelő terméket, és kiszámolják, hogy a telepítéshez milyen és mennyi kiegészítő szükséges. Olyan kérdéseket érdemes átgondolni, mint, hogy hová készül a kerítés? Oldalkerítés, vagy frontkerítés esetleg más terület. Milyen fokú belátásgátlásra van szükség? Milyen anyagból készüljön a kerítés? Fém, fa esetleg gabion?

Ha esetleg még nem biztos ezekben a válaszokban, keresse fel Blogfelületünket, ahol minden témában talál hasznos olvasnivalót.

BLOG

2, Vásároljon szettet

Mi is az a szett? Gabion és fém termékeinkből is előre összeállítottunk szetteket, hogy könnyebb legyen a választás. A szett tartalmazza az adott hosszúságra az összes szükséges kiegészítőt.

Mi a különbség a szettek között? Röviden elmagyarázzuk.

Minden szettből van 2D és 3D változat is. A 2D fém táblának vízszintesen huzaljai duplán futnak, míg a 3D-nem nem, viszont magasságtól függőleges huzaljai kettő vagy több pontos hajlítottak, ami eredményeként merev és masszív szerkezetűek. Bővebb információt a termékek oldalán talál: 2D, 3D60, 3D50

DIY szett

Mikor válasszunk DIY szettet?: Ha magunk egy-két rátermett ismerősünkkel szeretnénk telepíteni és a kerítésnek már van egy stabil betonalapja

Miben különbözik ez a szett a többitől? A szett talpas oszlopokat tartalmaz, amit dübellel tudunk a meglévő betonalapra rögzíteni. Tehát nem kell ásnunk és betonoznunk

ECO szett

Mikor válasszunk ECO szettet?: Ha maximum 1500 mm magasságú kerítésre van szükségünk, és elsődleges célunk a terület kijelölése valamint a kedvező árú kerítés vásárlása.

Miben különbözik ez a szett a többitől? A szett Bekaclip oszlopokat és hozzá tartozó műanyag kengyeleket tartalmaz. Az oszlopokat szükséges betonozni, de összeségében egy könnyed hatású kerítésünk lesz.

Értékarányos szett

Mikor válasszunk ÉRTÉKRÁNYOS szettet?: Az értékarányos szett a legnépszerűbb, mert a legtöbb magasságban kérhető, könnyen telepíthető, stabil és erős.

Miben különbözik ez a szett a többitől? Az értékarányos szett zártszelvény oszlopokat tartalmaz, amit betonozni szükséges, emellett pedig a megfelelő számú kengyel rögzítőt.

Design szett

Mikor válasszunk ÉRTÉKRÁNYOS szettet?: A design szett a legdekoratívabb szett, melyben a rögzítés szinte láthatatlan, mellett pedig betonalappal is rendelkezik, aminek a biztonsági funkciója mellett elvitathatatlan esztétikai előnyei is van.

Miben különbözik ez a szett a többitől? A szett Bekafix oszlopokat tartalmaz, valamint kompatibilis Bekafix rögzítőket, így a táblákat az oszlopok közé tudjuk szinte láthatatlan módon és eltartás nélkül rögzíteni. Emellett ez az egyetlen szett, ami betontalpat tartalmaz.

Ideiglenesen a szett készlethiány miatt nem elérhető!

A szetteken természetesen lehet módosítani, ehhez keresse fel értékesítőnk bármelykét!

3, Kerítéstervező

Ha még csak érdeklődés fázisában van és több termék között vacillál, használja kerítéstervezőnket, ahol egyszerűen tervezhet saját igényeinek megfelelő szetteket, és természetesen az aktuális árakat is megtalálja.

Kerítéstervezőnket ITT találja.