TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Kennelt telepítettünk; megmutatjuk, hogyan!

2018.06.26

Minden kutyatulajdonos más-más indokból dönt úgy, hogy kedvencének kennelre van szüksége; ennél az érdi családnál a legfontosabb szempont az volt, hogy a kutyák saját területként kezeljék a kennelt, ugyanakkor ne érezzék magukat elzárva a család többi tagjától. 

A két kedvenc csak időszakosan lesz elszállásolva a kennelben, és mivel nagytestű kutyákról van szó, emiatt tágas tér kialakítására volt szükség.

Mint általában, a telepítés itt sem volt teljesen zökkenőmentes, de szerencsére a köves talaj nem fogott ki a szakembereken.

A következő videóban részletesen bemutatjuk, milyen lépések szükségesek a 3D kennel felállításához.

Az útmutatóból kiderül, hogy a kennel építése házilag is megoldható; ha azonban mégis úgy dönt, hogy szakemberre bízza, válasszon adatbázisunkból!

Akciós 3D és 2D kenneljeinket akár webshopon keresztül is megrendelheti. A szettek gazdaságos megoldást jelentenek, ráadásul az építés során nem marad hulladékanyag.