TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Karácsonyi vásárok elkerítése

2021.11.26

A tavalyi év után úgy tűnik idén együtt tölthetjük a karácsonyt a szeretteinkkel és egyelőre a karácsonyi vásárok sincsenek betiltva. Élvezhetjük a forralt borozást, kürtőskalácsot, a jégkorcsolyázást és ha minden jól megy egy füst alatt beszerezhetjük az összes karácsonyi ajándékot. A legtöbb ember szereti ezeket a karácsonyi vásárokat, a hol koncentrált formában szívhatjuk magunkba az ünnepi hangulatot.

Sokan gondolhatják, hogy mi, mint kerítésforgalmazó cég, ilyenkor hátra dőlünk, és a szezon végén már csak élvezzük a számunkra nyugis időszakot. Valóban mi is téli szünetre fogunk menni, mint minden évben, de előtte még ajánlunk pár kerítést a karácsonyi vásárok, jégkorcsolyapályák, magánrendezvények elhatárolására.

Fa félmagas kerítések:

A fa félmagas kerítések előnye elsősorban a magasságuk. A rendezvényre erőlködés nélkül belátunk és onnan is ki. Ha gyerekeink félmagas kerítéssel körülkerített játszótéren játszanak, nekünk be sem kell mennünk és ezáltal nem kell megzavarni a gyerekek szórakozását, mert a kerítésen kívül állva is jól rájuk látunk.

Sok karácsonyi vásáron a kiállított díszítő elemek, a különböző helyszínek, mint például a mikulással fotózás, a különböző játékok vagy az italozó teraszok ilyen hangulatos alacsony, vagy félmagas kerítéssel vannak elkerítve, hiszen a kerítések tömege, bezártság érzését sugározná. Valahogy azonban célszerű elkeríteni a különböző helyszíneket, meghatározva azok nagyságát, hogy a nézelődők lássák a járható útvonalakat, illetve az azon a helyszínen tartózkodóknak meglegyen a szükséges tér a kellemes szórakozáshoz.

Nagyon jó választás ezenkívül a köztéren álló karácsonyfák körbekerítésére. A fát mindenképpen célszerű körbe keríteni, nem csak a balesetek, de a díszek eltulajdonítása miatt is. De ha ezt kordonokkal tesszük, sokat ronthatunk a hangulaton. Egy szép kellemes hangulatot árasztó fa kerítéssel, azonban nem, hogy romboljuk az összképet, de még növelhetjük is, ha például fehérre festjük és díszekkel turbózzuk fel.

Hogy hogyan tudunk Szarvas léckerítésből mobil kerítést építeni, ITT írtunk bővebben.

De arról is írtunk korábban, hogyan érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni kerítéseinket. A cikket ITT találja.

Sportkordonok:

A félmagas fa kerítések mellett a másik ideális magassággal rendelkező megoldás a sportkordon. Bár a neve miatt elsősorban sport rendezvényeken képzeljük el, bármilyen rendezvényen ideális választás lehet.  A magasságán kívül két nagy előnye van még. Egyrészt könnyen telepíthető és bontható. Nyilván egy nagyobb rendezvényen ez nem elhanyagolható szempont, ráadásul nem szükséges a talpát rögzíteni, így pedig a tér diszköveit megfúrni. Speciális talpazatának köszönhetően biztonságosan felállítható, és az a másik nagy előnye. Ugyanis egy ilyen rendezvényen előfordulhat, hogy a vagy a tömeg miatt, vagy akár a sok elfogyasztott forralt bornak köszönhetően valaki elesik. A sportkordon kifejezetten úgy van kialakítva, hogy ne okozzon sérülést, ugyanis sokszor használják például kerékpár versenyeken, ahol nagy a borulás esélye.

Ideális választás lehet például beléptetésénél, jegyek vagy igazolványok ellenőrzésekor.

Ha sportkordonokat szeretne vásárolni, termékpalettánkat ITT találja.

Mobil kerítések:

A 2 méter magas mobilkerítések választását is érdemes megfontolni, ha ilyen rendezvényeket szeretnénk körbe keríteni. Ez a magasság, már egy határozottabb körbe határolást jelent, azzal az igénnyel lép fel, hogy az arra járó jobban átgondolja, hol és hogyan tud bejutni. Ezért elsősorban a bódék építésnél és a bontásánál szokták alkalmazni, amikor már vagy még nem várnak érdeklődőt a területre. Ez a kerítés is könnyen telepíthető, de legnagyobb előnye a biztonság. Egy ilyen kerítéssel körülvett területet könnyebb védeni. Tehát ha a piac éjszaka zárva tart, jó választás lehet, mivel csak megbontással lehet rajta átjutni, amit a biztonsági szolgálat emberei könnyebben észrevesznek, nem úgy a sportkordonok esetében, amit akár át is lehet ugrani.

Mobilkerítés kínálatunkat ITT találja.

Ha sportkordont vagy mobilkerítést szeretne bérelni ITT talál bővebb információt, vagy keresse értékesítő kollégáinkat:

 Csom Szabolcs: csom.szabolcs@keritesrendszerek.hu, +36 20/373-4772

Katona-Szentpétery Hajnalka: szentpetery.hajnalka@keritesrendszerek.hu , +3620/ 345-5577