TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Jószomszéd kerítésajánló

2021.07.16

Mai cikkünkben igyekszünk olyan kerítéseket ajánlani, ami jó választás lehet oldalsó kerítésnek és azt is részletezni fogjuk, hogy miért.
Ha most keres a szomszéddal közös kerítést, akkor mindenképpen olvasson tovább.

 

 

Mátra:

A Mátra kerítés: A Mátra 2m magasra növelt fa kerítéssel megvalósítható a teljes belátás-, szél- és nagyrészt zajvédelem. Mindezt megfizethető áron és könnyű megépíthetőséggel. A Mátra táblás kerítés egyedülálló a fa táblák között. Teljes intim védelmet nyújt családunk számára. A fa kerítések között nem csupán magassága miatt egyedülálló, hanem színe is eltér a többi natúr táblától; hiszen ez a kerítéstáblánk barna kezelést kapott. 

 

 

 

 

 

 

 

Mecsek:

2 méter magas kerítéstáblát keresünk választhatunk a Mecsek palánk jellegű kerítésből. Az átlátásgátlás ugyan nem 100 %-os a lécek közötti rések miatt, de mivel egy igazán erős tábláról van szó, biztosak lehetünk benne, hogy sem a háziállatok, sem egy sérülés, baleset nem szakítja át könnyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pilis, Bakony, Tihany:


Ha elegendőnek ítéljük a 180 cm magasságot és fatáblát szeretnénk, válasszunk Pilis, Bakony vagy Tihany táblát. Mindhárom erős vízszintes lécekkel szerelt fatábla, különbség elsősorban a lamellák redőzésében van. Míg a Pilis sima felületű, addig a Tihany ritkábban, míg a Bakony sűrűbben mart termék.

Mindhárom zárt fa kerítés táblának belátás-, zaj- és szél védelem céljára. Kiváló ár-érték aránnyal.

 

 

 

 


 

Gabion:

A gabion kerítés előnye a tökéletes belátásgátlás mellett a remek zajfogó képessége. Időtálló kerítés, mint minden gabiontípus. Jól kombinálható fatábla, illetve fém tábla betétekkel. Könnyen formára alakítható.

Ráadásul homok, vagy speciális szivacsréteg beépítésével kifejezetten hangszigetelő falak is kialakíthatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fém táblák

A fém kerítéstáblák, sok szempontból előnyösek. Tartós termékek, amik kevés gondozást igényelnek, valamint könnyen telepíthetők. Viszont nem zárt táblák, tehát az átlátásgátlás nem megvalósított. Ha fém táblát választunk, vásároljunk mellé belátásgátló szalagot, melyet a fém tábla rácsaiba fűzhetünk, így részleges és teljes belátásgátlás is megvalósítható. Nem csak a befűzés mintájával, hanem a csíkok színének váltogatásával látványos felületeket hozhatunk létre.

 

 

 

Ha további kérdése van keresse kollégáinkat bátran.

Ügyfélszolgálat