TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Hozza ki a legtöbbet kerítéséből

2021.06.18

Egy családi grillparti, egy kellemes könyv olvasás a napsütésben, a gyerekek és a házállatok játszadozásai, mind olyan emlékek, melyek a hátsó udvarunkban születnek és amikre jó érzéssel emlékszünk majd vissza.

Ahhoz, hogy még több emlék születhessen a kertben, az is kell, hogy jól érezzük magunkat az udvarunkon. Egy kerítés pedig nagyban hozzájárul, hogy a kertet hívogatóvá és hangulatossá tegye.

Íme néhány praktikus és kreatív módszer, amellyel a legtöbbet hozhatja ki a háztáji kerítéséből.

Világítás

Ami mindig otthonos légkört teremt, az a világítás. A kellemes világítás minden alkalomra megalapozza a hangulatot például egy nyári grillezésen is. Érdemes tehát átgondolni, hogyan építheti be a fényeket a kertbe. Legyen szó reflektorokról, napelemes lámpákról, fényfüzérekről vagy Edison stílusú izzókról, emelje ki kerítésének előnyeit azzal, hogy hívogatóbb hangulatot teremtsen a kertben.

Személyre szabhatja

A kerítések sokféle kivitelben és anyagban kaphatók, így egyszerű hozzáigazítani otthonának építészeti stílusához. Sőt kombinálhat különböző anyagokat és ugyanazon anyagot több formában is használhatja. De ha már kész a kerítése, akkor is díszítheti különböző kerti dekorációval, madáretetővel vagy fesse le kedvenc színére.

Kapcsolódó cikkek:

EGYEDI KERÍTÉS SZABVÁNY MÉRETBŐL
HOGYAN ALAKÍTSUK KERÍTÉSÜNKET HÁZUNK MEGJELENÉSÉHEZ?

Növények

A jól karbantartott növényzet a lehető legtöbbet hozhatja ki a kerítéséből is. Az élénk virágok mindent feldobnak. Ültessen a kerítés elé fákat és a cserjéket, melyek életre keltik az egész kertet. Világítással kombinálva kiemelheti a növények szépségét.

De nem csak a kerítés elé ültethet növényeket, választhat felfutó virágokat is. Ezenkívül, annyi szép virágtartó és kreatív ötlet létezik, hogy Ön is biztos talál olyat, ami illene otthonához és ízléséhez.

Kapcsolódó cikk:
VIRÁGOK A FA KERÍTÉSTÁBLÁN

Képek forrása: Pinterest